Workshop Situationeel leiderschap
Voor iedere situatie de juiste leiderschapsstijl.

Budget
Type opleiding Workshops
Onderwerp Leiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Workshop Situationeel leiderschap
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Hoe zorg je ervoor dat je in staat bent om in verschillende situaties, tegenover verschillende mensen de juiste leiderschapsstijl te kiezen en effectief toe te passen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de Workshop Situationeel Leiderschap. Gedurende deze 1-daagse workshop gaan we actief met dit thema aan de slag zodat situationeel leiderschap standaard deel gaat uit maken van jouw toolbox als leider of manager.

Eén team, verschillende mensen

Mensen waar je mee werkt zijn allemaal anders. Ze zijn verschillend qua achtergrond, opleiding, ontwikkelingsniveau en de manier waarop ze werken. Gelukkig maar, want anders zou je werkomgeving maar een saaie bedoening zijn. Feit is echter dat deze verschillen ervoor kunnen zorgen dat je als leider minder gedaan krijgt wanneer je slechts één leiderschapsstijl hanteert. Door situationeel leiderschap (ook wel flexibel leiderschap genoemd) toe te passen krijg je als leider meer gedaan en haal je het beste uit je mensen.

Wat betekent dat in de praktijk?

Wellicht ben je al bekend met de term situationeel leiderschap en ken je ook het een en ander aan theorie. Op een goede manier situationeel leidinggeven is echter iets wat je niet uit tekstboekjes leert. Je leert het door te doen. Hoe meer je actief aan de slag gaat, hoe beter je in staat bent je leiderschapsvaardigheden te vormen en hoe meer impact je zult maken. Dat is de reden dat we deze workshop aanbieden: om in kleine groepen actief aan de slag te gaan om jouw vaardigheden in situationeel leiderschap te verfijnen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl