Twee sleutels voor zakelijk succes

Video 2 van 4

Wat is jouw toegevoegde waarde?
Deel het hieronder!

57 antwoorden
 1. Rense Middelbos
  Rense Middelbos zegt:

  In mijn onderneming is de toegevoegde waarde dat ik luister en meedenk met de klant. Ik wil niet alleen mijn producten en diensten verkopen, ik wil mijn ervaringen, kennis en mijn vaardigheden met deze mensen delen. Er voor zorgen dat de producten en diensten die ze afnemen vanzelfspreken goed geregeld zijn.

  Beantwoorden
 2. Martin Tuerlings
  Martin Tuerlings zegt:

  Mijn toegevoegde waarde is het leveren van een unieke kwaliteitskoffie (Specialty koffie) aan de Thaise horecaondernemer.
  Het is een uniek produkt omdat deze koffie nergens anders verkrijgbaar is. Voor de inkoop heb ik direct contact met de koffieboer en ik betaal een eerlijke prijs voor de koffie zodat de koffieboer de mogelijkheid heeft om te investeren in zijn bedrijf.
  Verder is Thaise koffie een mooie aanvulling cq afsluiting van een lunch of diner (kers op de taart) die de Thaise ondernemer de klant aanbiedt als onderdeel van de totale klantbeleving.

  Beantwoorden
 3. Marije Koelman
  Marije Koelman zegt:

  Mijn toegevoegde waarde is mijn eigen ervaring, steeds uitbreidende kennis om zo maatwerk te leveren om mensen die het overzicht kwijt zijn in hun leven door de symptomen van ADHD/ADD en aanverwante uitdagingen (Niet de stempels) weer op de goede weg te zetten. Dit doe ik ook ambulant, waardoor mensen zichzelf niet voor de gek kunnen houden door ja en amen te zeggen in de praktijk 😉

  Beantwoorden
 4. Lilian
  Lilian zegt:

  De toegevoegde waarde van mijn diensten is om BHV certificaten te verlengen binnen slechts een uur, zodat men veel tijd en geld kan besparen om aan andere zaken te besteden.

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Ik behandel mensen met VoetreflexPlustherapie.
  Mijn toegevoegde waarde is dat ik naast de kennis en vaardigheden van de opleiding VoetreflexPlus, vaak aan de voeten zelf al voel in welk deel van hun lichaam mensen klachten ervaren zonder dat ze dit al benoemd hebben. Ik weet intuïtief welke grepen het beste passen bij iemand om hen te laten ontspannen, zich op hun gemak te laten voelen. Het mooiste is dit te zien bij dementerenden die zich zelf niet goed meer kunnen uiten maar wel laten zien wat er gebeurt met hun lichaamstaal.

  Beantwoorden
 6. Karin
  Karin zegt:

  Ik begeleid zzp’ers met hun administratie. Ik ben goed bereikbaar en geef ook binnen een halve dag antwoord op de vragen die gesteld worden. Ik zorg voor de juiste verwerking van de boekstukken en met de kennis die ik heb bespaar ik mijn klant belastinggeld. Het leukste vind ik de startende zzp’er op weg helpen met het opstarten van de administratie.

  Beantwoorden
 7. Karin
  Karin zegt:

  De producten die ik verkoop zijn natuurproducten van een hoge kwaliteit. Mijn toegevoegde waarde is een beloningssysteem waarmee je nog zoveel meer mee kunt bereiken, zoals financiële vrijheid, overerfbaar inkomen en nog veel meer.

  Beantwoorden
 8. Martijn van der Zanden
  Martijn van der Zanden zegt:

  Ik ben Martijn, sinds eind 2016 mobiele fietsenmaker in Dordrecht en omstreken, onder de naam Fietsmaat. Ik bied mijn diensten op locatie aan, aan particulieren, bedrijven en instellingen. Persoonlijke aanpak, (authentiek)Kwaliteit en een snelle afhandeling zijn bij mij Key!

  Mijn toegevoegde waarde: gemak, kwaliteit, oplossingsgericht, meedenken. Deze waarden worden gelukkig zeer gewaardeerd door mijn klanten.

  Zichtbaarheid: qua aanvragen redelijk. Blijft moeilijk om in het najaar en winter meer aanvragen binnen te krijgen. Hier ga ik aan werken dit jaar: gerichte facebook posts, mijn website bijschaven.

  Droom: een goede basis van regelmatige aanvragen, ook in de “slappe maanden”. Daarnaast een winkel/werkplaats waar mijn kernwaarden voorop staan, wellicht samen met een partner die dezelfde aanpak kent. Met als dagelijks doel: een gelukkige klant en gelukkige ondernemer!

  Beantwoorden
 9. Amanda Leeuwenburgh
  Amanda Leeuwenburgh zegt:

  Ik help mensen graag om de juiste inzichten te krijgen zodat zij op een liefdevolle positieve manier weer verder kunnen op hun pad. Dit kan door verschillende manieren en ik kijk dan ook per persoon hoe wij tot de beste resultaten kunnen komen.

  Beantwoorden
 10. Robert Passaro
  Robert Passaro zegt:

  Wij van GUMcleaners verwijderen kauwgum en geven tegelijkertijd een dieptereiniging aan het oppervlak. Hier zijn wij uniek in. Ons toegevoegde waarde is er zorg voor te dragen voor een schoner straatbeeld. Dat mensen blijven “plakken” op locaties waar dat wél gewenst is. Er is in Nederland en Belgie een enorm probleem wat kauwgum betreft en wij hebben daar de oplossing dus voor.

  Beantwoorden
 11. Carla
  Carla zegt:

  Ik heb een eventbureau ‘Storyvents’. Wij creeren meerwaarde door een event in te zetten als strategisch communicatiemiddel. waardoor het een investering wordt die ook op de langere termijn effect blijft hebben

  Beantwoorden
 12. vanessa
  vanessa zegt:

  ik heb een kapsalon/schoonheidssalon maar mensen knippen of behandelingen we niet alleen. in de kapsalon kijken we ook naar hoofdhuid en op langere termijn mooie haar hebben.(per seizoen is dat namelijk anders) in de beautysalon ook we kijken op langere termijn en zien we iets op de huid dat niet meer voor ons is maar voor een dermatoloog dan sturen we ze door ook zijn we orthomolecial opgeleid dus ook vanuit binnen uit heeft het eten,stress en nadere dingen invloed op ons huid en haar. zo onderscheiden wij ons als bedrijf en dat word erg gewaardeerd. 1 schoonhedisspecialsit heeft al dermatologie gedaan voor schoonheidsspecialisten en dat ga ik als kapper nu ook volgen, speciaal voor kappers natuurlijk.

  Beantwoorden
 13. Roely van Asselt
  Roely van Asselt zegt:

  Ik heb 2 websites waar men puur natuur producten kan kopen, Verse producten komen uit de omgeving. Mijn toegevoegde waarde is dat ik redelijk bijzondere producten bij elkaar breng zodat mensen het op 1 plek kunnen halen.

  Beantwoorden
 14. Linda
  Linda zegt:

  mijn toegevoegde waarde is dat ik men kan leren inzicht te krijgen in een diagnose/psychische uitdaging en of kwetsbaarheid. Door te leren accepteren en deze juist als kracht en talent in te leren zetten. Van klacht in je kracht. Eigen krachten herontdekken, zichzelf weer herinneren. Zichzelf herinneren.
  Een kleine greep uit het aanbod.

  Beantwoorden
 15. Ducky
  Ducky zegt:

  Mijn vaardigheid is het verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij Projecten en in Vastgoed. Dit omvat werkzaamheden zoals het verzorgen van de (verhuur)administratie, (contract)administratie, onderhoud van onroerend goed, het doen van bezichtigingen, verzorgen van aangifte BTW, en overige werkzaamheden met als doel de opdrachtgever te ontzorgen.
  Mijn unieke toegevoegde waarde is, dat mijn inzet meer dan 300 % is en ik pas aflever als ik tevreden ben met het resultaat.

  Beantwoorden
 16. Moes
  Moes zegt:

  Ha, ik verkoop binnenkort Dagen voor jongere ouderen met theater, wandeling, workshops, lunch en muziek. Mijn toegevoegde waarde daarbij is dat ik puurheid, eerlijkheid, idealisme, openheid en (zelf)inzicht stimuleer bij mensen en dat ik snap hoe je kunst betekenisvol kunt inzetten.

  Beantwoorden
 17. Sabine
  Sabine zegt:

  Ik ben de toegevoegde waarde
  Levenservaring. Mensen noemen vaak mijn positieve levensinstelling mijn unicum. Tevens heb ik hoge zelfspot waardoor ik mensen kan laten lachen.

  Ik wil mensen en de wereld posotiever maken.
  Uiteindelijk moet er een betaald e book.komen . Slechts euro 1
  Affiliate door producten aan te bieden waar ik blij van wordt.
  Links naar websites die ik gebruik.

  Ik wil dit laten slagen omdat ik nooit had verwacht ondernemer te worden en er nu heel veel zin in heb

  Sabine

  Beantwoorden
 18. Danielle Wanders
  Danielle Wanders zegt:

  Na jaren creatieve talenten te hebben begeleid in hun ondernemerschap, ben ik gaan analyseren wat de waarde van Creatief denken is. Deze kennis wil ik in zetten om innovatie en ontwikkelingen in het bedrijfsleven te bevorderen. Vanuit mijn inzichten en kennis kan ik meekijken met personen, producten en organisaties om het creatieve proces te bevorderen en de unieke waarde, concept en strategie te bepalen.

  Probleemoplossend denken en de vele mogelijkheden zien voor kansen die er altijd zijn.

  Beantwoorden
 19. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Ik ben iemand die kan luisteren, veel weet van websites en IT en de wensen ook kan realiseren (door te programmeren).
  Daardoor kan ik organisaties helpen met het realiseren van hun wensen qua websites en automatisering. Het mooiste vind ik dat als er nieuwe ideeën en verbindingen uit ontstaan. Zoals ons online reisbureau, waardoor lokale mensen zelf reizen kunnen aanbieden, of Resirest, waarbij toeristen bij de plaatselijke bevolking kunnen eten.

  Beantwoorden
 20. Katrien
  Katrien zegt:

  Ik ben freelancejournaliste, -vertaler en -revisor. Mijn achtergrond in Nederlands en Engels, zowel via mijn opleidingen als het feit dat ik heel veel lees en schrijf, maken dat ik heel taalgevoelig ben (kennis). Verder ben ik introvert en empathisch, wat ervoor zorgt dat ik me goed kan inleven in mensen en hun verhalen wanneer ik die neerschrijf of teksten aanpas of vertaal. Ik zie ook alle details dankzij mijn karakter en ben dus een prima revisor 🙂 Bedankt voor je video’s, ze helpen me heel erg om door de bomen het bos te zien!

  Beantwoorden
 21. Celien
  Celien zegt:

  Mijn toegevoegde waarde:
  1. brede vakkennis in mijn vakgebied.
  2. Met cursussen geef ik coaches en therapeuten de kans te gaan groeien in hun eigen praktijk door ze nieuwe kennis te geven middels mijn cursussen westerse en Chinese voetreflex.
  3. Ik heb een groeiende landelijk netwerk van door mij opgeleide coaches / therapeuten die werken met mijn gezondheid – voedingsprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten. Toegevoegde waarde is samen sterk zijn, samen groeien, samen op weg zijn voor onze gezamenlijke missie “Nederland gezond(er) maken”.
  4. Het gezondheid – voeding boek geschreven “RefleX Natuurlijk (w)eten”.

  Beantwoorden
 22. Christel
  Christel zegt:

  Mijn man maakt websites die goed scoren via SEO op Google. Mijn niche is dan weer de klant juist aanvoelen en deze overbrengen in de vorm van de website en op social media. Dikwijls merken wij dat klanten te hard op de verkoop richten en niet op de klant. Door mijn ervaring en kennis die ik doorheen de jaren vergaard heb kan ik met bewijs aantonen dat het voor mijn klanten werkt.

  Beantwoorden
 23. Anita
  Anita zegt:

  Ik ben stervensbegeleidster en uitvaartverzorger. Mijn toegevoegde waarde is doordat ik stervensbegeleidster ben, ben ik een betere uitvaartverzorger en doordat ik uitvaartverzorger ben hierdoor een betere stervensbegeleider.

  Beantwoorden
 24. Theo Hamakers
  Theo Hamakers zegt:

  Ik wil mensen ondersteunen bij het maken van Persoonlijk (levens) Ontwikkelings Plan. Mijn vaardigheid is om dit op een inspirende wijze met concrete resultaten ( handvaten) te kunnen overbrengen. Plezier krijgen in je eigen IK- project.

  Beantwoorden
 25. Bert Bos
  Bert Bos zegt:

  Mijn meeste toegevoegde waarde is mijn vaardigheid om op een heel toegankelijke manier contact te maken met mensen, te luisteren naar hun verhaal en een brug te slaan naar mijn product (teamtrainingen). Mijn enthousiasme werkt heel sterk en maakt mensen geïnteresseerd in mijn aanbod. Omdat ik in staat ben om deelnemers ‘mee te nemen’ in mijn enthousiasme, worden ze zelf ook enthousiast voor het programma en staan ze er voor open.

  Beantwoorden
 26. Hanneke
  Hanneke zegt:

  Ik ben voedingscoach met als specialiteit ‘suiker in voeding’ en wil me onderscheiden door écht persoonlijke begeleiding door snel te reageren op vragen en opmerkingen. Het gaat vooral om de begeleiding bij gedragsverandering op de lange termijn en dit begint met bewustwording op het gebied van voeding. Ik houd van direct contact met mijn klanten en lever altijd maatwerk.

  Beantwoorden
 27. Anoeska
  Anoeska zegt:

  Ik heb een babyboek speciaal voor kinderen met een hartafwijking ontworpen, omdat ik dit mistte in de hectische periode dat mijn jongste zoontje geopereerd moest worden. Ik had er behoefte aan om alle (moeilijke maar ook mooie) emoties op te schrijven in een boekje, maar kwam er achter dat je bij een gewoon babyboekje enorm geconfronteerd wordt met het feit dat je kind ligt te vechten voor zijn leven. Ik heb uiteindelijk mijn emoties in een dagboekvorm opgeschreven en het hielp mij om er echt klaar te staan voor mijn zoontje. Dit wil ik ook graag aan andere ouders meegeven, vandaar dat ik dit babyboek nu uiteindelijk verkoop.

  Beantwoorden
  • Bart van den Belt
   Bart van den Belt zegt:

   Hallo Anoeska,

   Wat een prachtige droom heb je. Mijn vrouw is ontwerper voor ‘Kusje op je hart’ en heeft alle kaarten, kalenders en kussentjes ontworpen. Een vriendin van ons (en oprichter van Kusje op je hart) heeft zelf een harte-kindje gehad.

   Heel veel succes en geluk met het uitvoeren van je plan! Kan een grote impact maken op de mensen die je bereikt.

   Beantwoorden
 28. Gerdien Keizer
  Gerdien Keizer zegt:

  Als coach ondersteun ik mensen die hun talenten optimaal willen benutten zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Ik doe dat door de methode Psych-K te faciliteren waarbij belemmerende overtuigingen en stress blijvend wordt omgezet in ondersteunende overtuigingen en gevoel van vrijheid en eigen keuze. ‘Ik kan niet’ wordt ‘Ik kan!’

  Beantwoorden
 29. Naomi Klok
  Naomi Klok zegt:

  Ik help organisaties om bewust te organiseren: vanuit waar het om draait; datgene dat zij voor haar klant wil betekenen.
  Dit doe ik door middel van spiegelen, adviseren en begeleiden binnen bewustwordingstrajecten en door het verzorgen van interactieve lezingen over Verdraaide Organisaties en Anders Vasthouden.
  Mijn unieke toegevoegde waarde zit hem in mijn kennis, focus en vaardigheden (de ander raken en motiveren, analyseren van situaties en open/eerlijk luisteren en spiegelen) op het gebied van ‘nieuw/anders organiseren’, organisatieontwikkeling en -psychologie.

  Beantwoorden
 30. Ellen Bijker
  Ellen Bijker zegt:

  Ik ben Ellen van MargotbijdeHand en ik maak langer thuiswonen voor ouderen aangenamer en gezelliger door activiteiten met ze te ondernemen en ze te begeleiden zowel binnen als buitenshuis. Mijn toegevoegde waarde is dat ik veelzijdig ben in zowel opstap gaan als begeleiden in activiteiten en dagelijkse handelingen, tevens doe ik klusjes bij mensen thuis.

  Beantwoorden
 31. Froukje
  Froukje zegt:

  Ik ben fotografe en ik denk dat mijn unieke sellingpoint is een fotoshoot met als extra een design van een foto of foto’s. Ik had laatst bijvoorbeeld een aanbieding een mozaiekfoto van alle foto’s die tijdens een fotoshoot geschoten zijn te maken.

  Beantwoorden
 32. Leonie
  Leonie zegt:

  Ik ben auteur en illustrator van een prachtig prentenboek op rijm, het gaat over Kleine Koala. Iedereen moet zo jong mogelijk leren lezen. Daardoor kun je genieten van de rijkdom die boeken (verhalen, poëzie, zinnen, woorden, letters!) je bieden. De kwaliteit van mijn product is hoog, ik heb een website met aanvullend materiaal.
  Nu werk ik aan mijn zichtbaarheid!

  Beantwoorden
 33. Wout Verwoerd
  Wout Verwoerd zegt:

  VISIE Verwoerd Consult:
  * helpt organisaties verbeteren
  * bouwt een netwerk met enthousiaste vakbroeders
  * deelt met veel plezier kennis
  MISSIE
  Door anderen te helpen om eerst hun kader te scheppen en dan in te zoomen op specifieke veranderpunten behalen onze klanten aanzienlijke verbeteringen. Verwoerd Consult zet zich in om anderen te inspireren hun werksituatie onder de loep te nemen en aan te zetten tot acties, zo dat zij betere resultaten halen.
  Mijn USP: Ik ben een van de weinige (< 10 in Nederland) APICS Master Instructors, die APICS opleidingen mag verzorgen. APICS is een wereldwijd vertakte vereniging, die Operations Management en Logistiek naar een hoger plan trekken. De opleidingen die ik in heel Europa verzorg zijn CPIM (Certified in Production and Inventory Management), CSCP (Certified Supply Chain Professional) en CLTD (Certified in Logistics, Transport and Distribution). En dat doe ik met passie en plezier.

  Beantwoorden
 34. Ids van der Meulen Bosma
  Ids van der Meulen Bosma zegt:

  Als kostenreductieconsultant help ik organisaties hun winst te vergroten door te besparen op de algemene kosten. No cure,no pay. De besparingen van het eerste jaar delen we, daarna zijn ze helemaal voor jouw! Duur? Nee, maakt jouw bedrijf net zoveel winst al dat de personeelskosten zijn? Dacht het niet. Stel je hebt 5 jaar plezier van mijn werk (markten veranderen immers). Dan is 90 % van de besparing voor jou en 10% voor mij.

  Beantwoorden
 35. Glauke
  Glauke zegt:

  Mijn toegevoegde waarde zijn de technische vaardigheden die ik heb met de online tools. Ik richt webinars en online leeromgevingen in.
  Ook mijn leeftijd is een toegevoegde waarde, het geeft een (h)erkenning dat er nog mogelijkheden zijn voor vrouwelijke kennis ondernemers om online te ondernemen.

  Vrouwelijke coaches hebben door de jaren veel kennis opgebouwd maar niet met het internet.
  Vinden de computer een ‘onding’. Niet nodig.
  Door online te gaan ondernemen vergroten ze hun bereik en de groeit de onderneming.
  Samen richten we online leeromgeving en webinar in en maken mailing automation voor de broodnodige publiciteit.

  Beantwoorden
 36. Leo
  Leo zegt:

  Reisleider in het landschap van gedrag. Dat is een zeer creatieve DISC met behulp van cartografie, een gouden speld in de hooiberg. Door schade en schande wijzer in het onderwijs.

  Beantwoorden
 37. Esther
  Esther zegt:

  Mijn toegevoegde waarde als flexibel persoonlijk backoffice-assistent voor ondernemers, is dat ik projecten binnen de planning en het budget uitvoer. Ik beschik over veel managementondersteunende werkervaring en vaardigheden waardoor ik een ondernemer volledig kan ontzorgen.

  Doordat ik veel met directies en MT-leden heb samengewerkt, 2 bedrijven heb helpen opzetten en inrichten en de opleiding post-HBO Bedrijfskunde recent heb afgerond, heb ik veel geleerd over ondernemen. Naast het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden kan ik ook kritisch meekijken naar de interne organisatie en als sparringpartner dienen.

  Beantwoorden
 38. Do
  Do zegt:

  Stralingsarme producten en kennis over hoe je de straling in huis kan verminderen. Producten o.a. JRS Eco-wifi en Eco-dect.

  Resultaat: minder straling in huis

  Beantwoorden
 39. Paul Verhoeff
  Paul Verhoeff zegt:

  Mijn producten bestaan uit diensten gericht om leven van leerkrachten aangenamer te maken. Coaching, training, inzetten DISC, intervisie en scholen helpen om bijvoorbeeld werkdruk te verlagen.
  Belangrijkste waarde:
  1.ik ben zelf een bevlogen leerkracht met liefde voor het vak.
  2. levenservaring. 50+ veel gezien, gedaan en meegemaakt.
  3. gerenommeerde coachopleiding.
  4. Ervaring met lesgeven in zware omstandigheden. Achterstand, gedrag, maatschappelijke gebeurtenissen

  Beantwoorden
 40. Joycet
  Joycet zegt:

  Ik help ondernemers hun expertstatus 100% helder te krijgen waardoor ze moeiteloos zichtbaar worden omdat ze los zijn van wat anderen van ze vinden

  Beantwoorden
 41. Lisette Elich
  Lisette Elich zegt:

  Als Peb Assist werk ik als Personal Assistant inmiddels voor 2 klanten. Ben nog maar net begonnen (1-11-2017), maar heb er al zoveel plezier in. Complimenten voor jouw video’s! Juist de 2e sleutel is op dit moment nog mijn grootste probleem. Heb mijzelf altijd op de achtergrond gehouden. Met jouw tips ga ik nu aan de slag.
  Mijn toegevoegde waarde is vooral het ontzorgen (door mijn kennis en ervaring) op het administratieve en secretariële vlak. Officemanagement in de breedste zijn van het woord.

  Beantwoorden
 42. Hetty Zieleman
  Hetty Zieleman zegt:

  Als professional Organizer wil ik mijn klanten begeleiden en adviseren bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Dit kan op allerlei gebieden met als resultaat; een opgeruimd huis, een bureau zonder stapels papier, een goed werkende agenda. Met als belangrijkste doel dat de kwaliteit van het leven van de klant toeneemt.

  Mijn toegevoegde waarde ligt bij kennis. Opleiding gevolgd tot Professional Organizer en afgesloten. Lees heel veel vakliteratuur. En een cursusdag over Hoarding staat in de planning op einde oktober. Kennis vergaren is mijn toegevoegde waarde. Ervaring is relatief klein omdat ik 1 klant heb. Wel een grote klant. Waardoor ik mijn kennis alleen maar vergroot. Waardoor de ervaring zal toenemen. Mijn vaardigheden staan nummer 2, omdat ik weet wat mijn vaardigheden zijn. Ik kan heel goed luisteren, motiveren, ik heb geduld. Mijn diensten zijn begeleiden bij opruimen in de ruimste zin van het woord. Dus niet alleen maar opruimen van kasten of bureaus. Maar ook het leeghalen van huizen na het overlijden of helpen spullen te verminderen omdat iemand kleiner gaat wonen. Verder wil ik toe gaan leggen op het helpen met digitaliseren van spullen.

  Beantwoorden
 43. Percy
  Percy zegt:

  Ik ontwerp voor en samen met mijn klanten de optimale verbouwing of uitbreiding van hun woning
  Unique selling point is: zelfs de nog sluimerende wensen van mijn klant boven tafel krijgen en deze vertalen in meerdere ontwerp varianten zodat in de dialoog over deze ontwerpen het optimale klantgerichte ontwerp kan ontstaan.

  Beantwoorden
 44. heArt of Style
  heArt of Style zegt:

  Stylist die zorgt voor de vertaling van het concept (van een evenement) naar de juiste look & feel van het personeel. Door goed in te schatten en te begrijpen wat de klant wilt kan ik voor creatieve uitingen zorgen.

  Beantwoorden
 45. Bie Organized
  Bie Organized zegt:

  Ik help bedrijven inzicht te krijgen in de knelpunten, zodat ze geld en tijd kunnen besparen door deze aan te pakken. Door mijn brede achtergrond kan ik op veel vlakken in de organisatie meedenken over hoe het slimmer kan.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *