Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

ZSA Focusdag
Investering
De investering voor de training ZSA Focusdag is

€ 95

excl. btw.
Deze open training is inclusief
 • Begeleiding door Zakelijk Succes Coach tijdens dag
 • Actiewerkposters
 • Arrangementskosten

ZSA Focusdag

De trainingen van de Zakelijk Succes Academie zijn waardevol vanwege de goede sfeer, de enthousiaste mede-ondernemers en de praktische oefeningen. Veel ZSA’ers die hun opleiding afronden vinden het daarom jammer om afscheid te nemen van de ZSA en de ondernemers met wie ze de trainingen volgden.

De goede klik tussen ZSA’ers komt door de gedeelde ‘Succes is voor de doeners-mentaliteit’. Zij willen:

 1. groeien als mens én als ondernemer
 2. leren door te dóen
 3. sparren met gelijkgestemden.

Dat gebeurt volop tijdens het opleidingstraject, maar wat gebeurt er daarna?

Blijf werken aan je bedrijf

Waar de trainingen een stok achter de deur zijn om te (blijven) werken aan jezelf en aan je bedrijf, ligt het initiatief na de opleiding bij de ZSA’ers zelf. In de praktijk blijkt het lastig om het hechte contact van tijdens de trainingen een vervolg te geven.
Door de drukte van het ondernemerschap en doordat deelnemers door heel Nederland wonen, verwateren de meeste contacten en daarmee de aanstekelijke ZSA-energie.

Het is zonde als die energie verdwijnt na het afronden van de opleiding. Juist het samenwerken, het sparren en het motiveren van elkaar is zo belangrijk om te blijven groeien; als mens en als ondernemer.

De ZSA is een familie

Met Focusdagen willen we ZSA’ers samenbrengen die een dag gestructureerd en in flow willen werken aan hun bedrijf. Door een dag uit je vertrouwde omgeving van kantoor of thuis te komen en je te omringen met gemotiveerde, creatieve en toffe ondernemers maak je meters.

Resultaten van de focusdag:

 • Een vink achter de punten op je actielijst
 • Tot nieuwe ideeën komen, omdat je werkt in een andere omgeving
 • Je krijgt weer nieuwe ZSA-energie om te blijven dóen!
 • Je raakt geïnspireerd door andere ZSA’ers om een dag gefocust te werken
 • Je kan nieuwe plannen/diensten toetsen en erover brainstormen
 • Je verzet meer of beter werk in minder tijd
 • Je houdt op een efficiënte manier contact met enthousiaste ondernemers
 • Je leert nieuwe ZSA’ers kennen (netwerken)
 • Een heerlijk gevoel, omdat je een flink aantal actiestappen hebt afgevinkt

Meld je aan als je een dag ongestoord, productief en creatief wilt werken aan je bedrijf, samen met gelijkgestemden.

Focusdagen worden begeleid door Lindemarie Jongste of Lieselore van Dijkhuizen

communicatie trainerLindemarie Jongste is zakelijk succes coach en trainer en helpt ondernemers om zichzelf zichtbaar te maken. Afgestudeerd als communicatie-wetenschapper en enthousiaste vlogger en blogger.

 

 

 

 

Lieselore van Dijkhuizen zit vol goede ideeën. Ze is een kei in zaken en mensen in beweging zetten en gepassioneerd over ondernemers die een verschil willen maken.

De focusdagen worden op diverse locaties georganiseerd.
De focusdagen zijn een service die we bieden aan ondernemers die bij ons een training of opleiding hebben gevolgd. Daarnaast zijn ze onderdeel van de PostHBO opleiding.De focusdagen zijn voor ZSA’ers die blijvend willen groeien met hun bedrijf en weten dat ze daarvoor moeten blijven werken áán hun bedrijf. Dat gaat makkelijker als je weg bent uit je dagelijkse werkomgeving en je omringt met ondernemers met hetzelfde doel.
Focusdagen zijn een stukje service en hebben geen winstoogmerk voor de Zakelijk Succes Academie. Van de € 95 gaat een gedeelte naar het huren van de locatie en het regelen van de lunch, koffie, thee etc. Het andere gedeelte gaat naar de coach die de dag begeleidt.
Op de focusdag bepaal je zelf waar je met al je aandacht aan gaat werken. Je bedenkt van tevoren met welk eigen project, uitgewerkt in kleine actiestappen, je aan de slag gaat.Na de gezamenlijke start maak je een takenlijst voor de dag op de poster die je van ons krijgt. Je werkt de hele dag zelfstandig in stilte, in duo’s of kleine groepen aan je eigen taken. Zet telefoon en mail uit voor zo veel mogelijk focus. Elke taak die af is, vink je af op de poster. We sluiten de focusdag ook weer gezamenlijk af. Het is de bedoeling dat je er de hele dag bij bent.Door de goede flow die we met elkaar creëren, ga je meer werk verzetten dan je thuis zou hebben gedaan. Hoe klinkt dat?
Een laptop, persoonlijk notitieboek en andere benodigdheden om aan je project te werken.

Reserveer nu je plek!

Door hier je gegevens achter te laten, reserveer je jouw plek op de focusdag van jouw keuze. We sturen je na het invullen van je gegevens een bevestiging en factuur.