WordPress training
Leer in één dag werken met Wordpress.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Werken met WordPress
Deze incompany training is inclusief
  • Telefonische voorbespreking
  • Trainingsmaterialen

Werk je nu met een website die niet helemaal naar je zin is of niet goed bij je bedrijf past? Zou jij of één van je medewerkers dit zelf willen aanpassen, maar mis je de vaardigheden? Dan is de WordPress training een mooie oplossing. In deze praktische training leer je in korte tijd om een professionele website te bouwen.

Praktische WordPress training; aan de slag

Je hoeft absoluut niet technisch onderlegd te zijn voor de training WordPress, laat staan kennis te hebben van HTML, CSS of andere ingewikkelde databases. Als ondernemer wil je in een handomdraai een mooie en interactieve website opzetten. Dat is precies waarmee je aan de slag gaat.

Gebruiksvriendelijke en toegankelijke software

Op dit moment is WordPress het meest gebruikte content managementsysteem en bovendien gebruiksvriendelijk. Het is een heel toegankelijke weblog software. Tijdens de training WordPress leer je meer over de werking van deze software. Vervolgens ben je in staat een website te maken die helemaal bij jouw bedrijf past.

Wat leer je zoal?

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl