Training Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leer hoe je jouw website beter vindbaar maakt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wist je dat je met SEO-teksten veel meer bezoekers naar je website kunt trekken? Dat is iets waar elke ondernemer van droomt; meer bezoekers leiden namelijk tot meer klandizie! Ook voor leidinggevenden van bijvoorbeeld communicatie- en marketingafdelingen is het erg handig om te weten hoe je SEO kunt inzetten. Voor iedereen die te maken heeft met online communicatie van de organisatie is de training Zoekmachine Optimalisatie (SEO) een ware ‘must’! Je leert om heldere en creatieve teksten te schrijven.

Door zoekmachine optimalisatie trek je meer bezoekers naar je website

SEO-teksten zijn niets waard zonder zoekmachines, maar hoe werken die zoekmachines nu eigenlijk? Op deze vraag krijg je in de training Zoekmachine Optimalisatie (SEO) antwoord. Daardoor snap je beter het nut van SEO en de manier om bezoekers naar jouw website te trekken. Je leert alles over de verschillende factoren die de positie van jouw website bepalen in zoekmachines. Ook weet je na de training hoe je kunt achterhalen hoe hoog jouw bedrijf in Google staat én je concurrenten.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl