Training Zakelijk Bloggen
Leren hoe je jouw bedrijf op een effectieve manier onder de aandacht brengt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Zakelijk Bloggen
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Als ondernemer is het natuurlijk van groot belang dat je op effectieve wijze je bedrijf onder de aandacht brengt. Ook leidinggevenden kunnen op die manier invloed uitoefenen op bijvoorbeeld klanten. Zakelijke Bloggen kan daarin een heel interessante rol spelen. Op een leuke manier krijg je zo de mogelijkheid om je bedrijf, product en/of dienstverlening te promoten. Schrijf je daarom snel in voor de training Zakelijk Bloggen.

Met zakelijk bloggen een effectieve én goedkope oplossing!

Gedurende de training Zakelijk Bloggen leer je via een goedkope wijze een grote groep mensen te bereiken. Hoe vaker zij terugkeren op je website, hoe grote de kans dat zij als klant producten gaan kopen. Zakelijk bloggen is niet alleen effectief, maar ook een snelle manier om een je doelgroep te bereiken. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, zul je merken dat het ook nog ‘ns heel leuk is om te doen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl