Training Werken met WordPress
Leer hoe je in een handomdraai een mooie website kan bouwen.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Werken met WordPress
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Voor elke ondernemer is een aantrekkelijk en professionele website van levensbelang. Je wilt je organisatie goed naar de buitenwereld profileren. Om er zelf mee aan te slag te gaan is het mogelijk om de training Werken met WordPress te volgen. Zonder jezelf te verdiepen in de softwaretechniek, ben je daarna in staat om een mooie website in een handomdraai te bouwen. Deze training is ook uitermate geschikt voor communicatieprofessionals en zzp-ers.

Direct online praktisch aan het werk

Tijdens de training Werken met WordPress ga je meteen praktisch aan het werk. Het is handig als je enige basiskennis van computers hebt, maar het is niet een pré. Je werkt meteen online op je eigen laptop, want je gaat WordPress downloaden, installeren en configureren. Je leert de standaardinstellingen naar jouw favoriete voorkeur aan te passen, zodat je alleen gaat werken met de functies die jij nodig hebt. Ook doorloop je de verschillende opbouwfasen van WordPress.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl