Training Succesvol Netwerken
Leer hoe je jouw netwerk vergroot en onderhoudt.

Budget
Type opleiding Trainingen
Onderwerp Sales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Succesvol Netwerken
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wist je dat je als ondernemer met netwerken een waardevol instrument in handen hebt? Ook voor leidinggevenden, verkoopprofessionals en zzp-ers werkt netwerken goed en functioneel en leg je op een ongedwongen manier contact met anderen. In de training Succesvol Netwerken leer je niet alleen je netwerk te onderhouden. Je gaat er ook aan werken om je netwerk te vergroten en hier waardevolle contacten aan over te houden.

Een groot netwerk is goud waard

Om inzicht te krijgen in wat het nu precies inhoudt, start de training Succesvol Netwerken met de definities en kernbegrippen van netwerken. Ook krijg je handvatten om jezelf te profileren tijdens netwerkevents en hoe je tot afspraken kunt komen met interessante partijen. Wist je overigens dat social media een belangrijke bijdrage kan leveren? Met name LinkedIn kun je gebruiken om direct na een gesprek met je gesprekspartner in contact te blijven.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl