Training Succesvol Afsluiten
Leer hoe je effectiever en slagvaardiger gesprekken voert.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Succesvol Afsluiten
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Lijkt het je handig om in contact met een klant met succes het gesprek af te sluiten? Ben je als ondernemer soms teveel zelf aan het woord en lukt het je lang niet altijd om gericht tot actie te komen? Wil je het maximale uit een verkoopgesprek halen, zodat dit bijdraagt aan je totale omzet? Volg dan de training Succesvol Afsluiten en gegarandeerd dat je direct resultaat gaat merken.

De kunst om een verkoopgesprek goed af te sluiten

Natuurlijk wil je erachter komen hoe je het beste een verkoopgesprek kunt afsluiten. Maar het ligt echt aan de situatie én aan je gesprekspartner. Wel leer je gedurende de training Succesvol Afsluiten verschillende technieken die ervoor zorgen dat het afronden je gemakkelijker afgaat. Tussentijds samenvatten is daar eentje van. Maar ook het stellen van de juiste vragen en goed luisteren naar je klant, brengen je op de goede weg om tot een afronding te komen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl