Training Succesvol Acquireren
Leer hoe je beter, gemakkelijker en zonder bezwaren acquisitie pleegt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Succesvol Acquireren
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Voor veel ondernemers, zzp-ers en commerciële experts blijft acquireren één van de moeilijkste onderdelen. Desondanks wil elke organisatie een continuïteit aan klanten hebben en kun je niet zonder acquisitie. Na de training Succesvol Acquireren ben je de angst volledig kwijt, leg je sneller contacten met mogelijke klanten en weet je goed om te gaan met weerstand en klantbezwaren. Ook weet je jezelf én je organisatie overtuigend te presenteren.

Met effectief en succesvol acquireren tot prachtige resultaten komen

Na de training Succesvol Acquireren voel je minder belemmeringen en gaat het jou gemakkelijker af om afspraken te maken met potentiële klanten. Je onderneemt acties om sneller in contact te komen met nieuwe klanten, waardoor je meer rendement haalt uit jouw acquisitie-inspanningen. Natuurlijk blijft het ‘koud’ benaderen van klanten die jou nog niet kennen het lastigst, maar je bent gegarandeerd na de training over deze koudwatervrees heen. Het gaat je zelfs lukken om bij bestaande klanten een hogere omzet te genereren!

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl