Training Projectmanagement
Leer hoe je effectiever projecten aanstuurt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Projectmanagement
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Ben je al bekend met projectmatig werken, maar wil je meer structuur en sturing in je aanpak aanbrengen? Voor iedereen die dit belangrijk vindt in projecten, is de training Projectmanagement uitermate geschikt. Als ondernemer of projectleider is het logisch dat je waarde hecht aan goede samenwerking. Dan komt actuele en inhoudelijke kennis van projectmanagement goed van pas. Maar de training Projectmanagement is ook geschikt voor leidinggevende met zelfstandige projectverantwoordelijkheid en medewerkers die deeltaken op het gebied van projectmanagement vervullen.

Projectmanagement van A tot Z

Tijdens de training Projectmanagement maak je in korte tijd kennis met alle facetten van projectmanagement en de verschillende methodieken en vaardigheden. Van de voorbereiding tot de afronding van een project en van het plannen van activiteiten tot aansturen van medewerkers. Projectmanagement is nog meer. Je krijgt alles te weten over taken en verantwoordelijkheden binnen projecten, de omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn en wat fasering voor wonderen doet bij projectmanagement.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl