Training Presenteren
Leer feilloos en zelfverzekerd presenteren.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpPersoonlijke effectiviteit

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Presenteren
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Is het noodzakelijk dat je wel eens een presentatie moet houden en verwacht het publiek dat jij als ondernemer of leidinggevende dit feilloos uitvoert? Voel jij je dan erg ongemakkelijk en breekt het zweet je uit? Weet je niet wat je moet vertellen en hoe je overtuigend kunt overkomen? Denk er dan over om de training Presenteren te volgen. Gegarandeerd dat je na deze training vol zelfvertrouwen een groep te woord kunt staan.

Presenteren leer je voornamelijk door te doen

Allereerst is het belangrijk dat je goed leert hoe jij j moet voorbereiden op het geven van een presentatie. Tijdens de training Presenteren is hier veel aandacht voor. Ook ga je oefenen in de groep en kijk je naar andere presentaties. Jullie zijn elkaars kritisch publiek en heus, hoe vaker je presenteert hoe gemakkelijker het je afgaat. Je krijgt intensieve begeleiding in een kleine groep gelijkgestemden. Je leert door te horen wat anderen van je presentatie vonden.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl