Training Persoonlijk Leiderschap
Haal het beste uit jezelf.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpPersoonlijke effectiviteit

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Persoonlijk Leiderschap
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking
  • diverse onderwerpen mogelijk

Jouw vaardigheden als leidinggevende of ondernemer zijn ongetwijfeld al goed ontwikkeld. Maar wellicht wil je meer en heb je er behoefte aan om inzicht in je eigen functioneren te krijgen. Welke gedragspatronen heb je en hoe stel jij jezelf op ten opzichte van je medewerkers? In de training Persoonlijk Leiderschap ga je hiermee aan de slag en krijg je antwoorden op al je vragen.

Je groeit als mens en haalt het beste uit jezelf

In de training Persoonlijk Leiderschap gaat het niet alleen over jouw leiderschapskwaliteiten. Het draait ook om het feit het beste uit jezelf te halen en erachter te komen waar jouw sterke punten en kwaliteiten liggen. Daardoor breng jij jezelf naar een hoger niveau. Met de training Persoonlijk Leiderschap kijk je naar je eigen effectieve manier van functioneren en weet je wat jouw innerlijke drijfveren zijn. Door jouw persoonlijke groei, weet je het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl