Training Personal Branding
Maak je bedrijf écht aantrekkelijk.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Personal Branding
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je als ondernemer de beste mensen aantrekken die goed bij je bedrijf passen en het verschil gaan maken? Vind je het moeilijk om goede en getalenteerde medewerkers binnen te halen en ze voor langere periode in dienst te houden? Kies dan voor de training Personal Branding en leer hoe je een Personal Brand van jezelf én je organisatie kunt maken.

Elke ondernemer wil gemotiveerde medewerkers

Na de training Personal Branding weet je precies hoe je toekomstig medewerkers kunt motiveren om bij jouw bedrijf te komen werken. Maar deze training biedt nog meer. Dat wat je nieuwe aanwas aanbiedt, moet namelijk ook al aanwezig zijn voor je huidige medewerkers. Sterker nog; zij zijn jouw visitekaartje. Als zij tevreden zijn, dragen zij dat uit naar de buitenwereld en naar nieuw personeel. Bovendien zullen tevreden medewerkers zich loyaal naar jou als ondernemer opstellen en voor langere tijd in dienst blijven.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl