Training Omgaan met Bezwaren
Leer hoe je bezwaren ombuigt tot je voordeel.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Omgaan met Bezwaren
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Vind je het lastig om met bezwaren van je klant om te gaan? Weet je niet hoe je moet reageren, als een klant bijna een akkoord geeft maar op het laatste nippertje nog twijfels heeft? Zowel ondernemers, verkoopprofessionals als zzp-ers hebben er mee te maken dat klanten op het laatste moment willen afhaken. Je moet dan van goeden huize komen om vol overtuiging bezwaren te kunnen weerleggen. In de training Omgaan met Bezwaren leer je hier alles over.

Heb geen angst voor mogelijke bezwaren

Een klantbezwaar geldt als een eerste aanzet tot verkoop. Dat lijkt raar, maar een klant die geen interesse heeft haakt al eerder in het verkoopgesprek af. Tijdens de training Omgaan met Bezwaren leer je de achtergrond van bezwaren. In de meeste gevallen heeft de klant nog geen helder beeld van hetgeen jij wilt verkopen, waardoor bezwaren de kop op steken. Door geduldig te blijven en met de klant mee te buigen, krijg je hem zover dat hij ook naar jouw weerleggingen luistert.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl