Training Marketing Automation
Leer hoe je het verkrijgen van leads automatiseert.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Marketing Automation
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wist je dat relevante en gepersonaliseerde informatie via internet, de kans op meer verkoop vergroot? Dat is als ondernemer of leidinggevende van een commerciële organisatie belangrijk om te weten. Met de training Marketing Automation leer je alle ins & outs over dergelijke digitale verkoopkansen. Meer leads leiden nu eenmaal tot verhoging van je omzet. Daarvoor is het wel belangrijk om de juiste informatie, ook wel content genoemd, op het juiste moment aan te bieden aan de juiste doelgroep.

Alle softwaretoepassingen en technologieën voor effectieve content

Marketing Automation staat bekend als een verzamelnaam voor softwaretoepassingen en technologieën die leiden tot effectieve content. Door dit gesegmenteerd via verschillende kanalen aan te bieden, krijgen meerder doelgroepen de informatie te verwerken. De content zelf kan bestaan uit e-mail, websites en blogs. Door deze stroom aan informatie te automatiseren, weet je zeker dat het bij de juiste doelgroep terecht komt. In de training Marketing Automation leer je de fijne kneepjes, zodat je bestaande leads sneller kunt omzetten naar daadwerkelijke klanten.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl