Training Leiderschapsstijlen
Iedere situatie en medewerker vereist een andere leiderschapsstijl.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Leiderschapsstijlen
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je als ondernemer of als manager effectiever leidinggeven en je stijl van leiderschap afstemmen op jouw individuele medewerkers? Wil je erachter komen wat je nodig hebt om tot een mooi eindresultaat te komen? Volg dan de training Leiderschapsstijlen. Na deze praktische training sta je steviger in je schoenen als leidinggevende en weet jij je medewerkers te inspireren en te motiveren.

Je medewerkers zijn jouw kostbaarste instrumenten

Als leidinggevende is het belangrijk dat jij je medewerkers feedback durft te geven en daar waar nodig confronteert met hun gedrag. Je hebt je medewerkers nodig; zonder hen is er geen resultaat. In de training Leiderschapsstijl leer je hoe je het beste kunt communiceren met je medewerkers, hen vertrouwen en ruimte geeft en hoe jijzelf de touwtjes in handen houdt. Door een open cultuur creëer je betrokkenheid bij je medewerkers en krijg zelf meer beweegvrijheid.

Meebewegen, weerstand en effectief leiderschap
Medewerkers kunnen in allerlei opzichten enorm van elkaar verschillen. Het is hun karakter, hun ervaring, kennis en vaardigheden die hieraan ten grondslag liggen. De vraag is echter hoe jij daarmee omgaat als leidinggevende. Tijdens de training Leiderschapsstijlen leer je om met hen mee te bewegen en jouw leiderschapsstijl af te stemmen op het gedrag van je medewerkers.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl