Training Klantreis Ontwerpen
Leer wat je klanten belangrijk vinden en wat hen stimuleert om voor jou te kiezen.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Klantreis Ontwerpen
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je weten welke route klanten volgen, om vervolgens bij jouw bedrijf of product terecht te komen? Voor elke ondernemer en/of commercieel leidinggevende geldt dit als belangrijke informatie die veel vertelt over het gedrag van je klanten. Deze zogenoemde ‘Customer Journey’ heet in het Nederlands gewoon ‘klantreis’. Als je dit interessante materie vindt en wanneer je er meer over wilt leren, dan is de training Klantreis Ontwerpen een echte aanrader.

De klantbeleving speelt een grote rol in de klantreis die hij onderneemt

De vijver waarin je op zoek bent naar nieuwe klanten is enorm groot. Met waardevolle informatie kom je erachter hoe je klanten naar je toe trekt. Daarvoor moet je er eerst achter komen wat klanten belangrijk vinden, wat hen stimuleert en waarom zij de voorkeur geven aan specifieke aanbieders. In de training Klantreis Ontwerpen kom je erachter dat deze klantbeleving een vast onderdeel van een klantreis is en krijg je praktische methoden en technieken aangereikt.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl