Training Feedback geven
Effectieve feedback maakt hét verschil in effectieve communicatie.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Feedback geven
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Het is niet altijd even gemakkelijk om medewerkers aan te spreken op hun gedrag. Ervaar je dat als leidinggevende of ondernemer ook zo? Gegarandeerd dat het je gemakkelijker afgaat, wanneer je de training Feedback Geven gevolgd hebt. Je leert het belang van corrigeren en welke regels gelden bij het geven van feedback aan medewerkers. Aan hun reactie merk je dat je op een goede manier feedback hebt gegeven.

Feedback geven: belangrijke communicatie-vaardigheid

We zijn er snel op gefocust om alleen feedback te geven als iets niet goed gaat. Tijdens de training Feedback Geven leer je dat het geven van complimenten minstens zo belangrijk is. Daardoor vergroot je de motivatie onder je medewerkers en krijg je het voor elkaar dat de onderlinge sfeer verstevigt. Eigenlijk gaat het bij feedback geven over communicatieve vaardigheden; wat zeg je wel en wat laat je achterwege? Tijdens de training krijg je genoeg handvatten aangereikt om praktisch mee te oefenen, met aantoonbaar resultaat tot gevolg.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl