Training E-mail Marketing
Leer hoe je doeltreffende e-mailcampagnes opzet.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training E-mail Marketing
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Elke ondernemer, leidinggevende of medewerker heeft ongetwijfeld wel eens een nieuwsbrief geschreven en/of gestuurd naar potentiële klanten. Zo’n digitale nieuwsbrief vormt één van de mogelijkheden van e-mail marketing. Wil je weten wat er nog meer onder valt? In de training E-mail Marketing leer je alles over deze krachtige toepassing en kun je zelf aan de slag met mooie campagnes om nog beter jouw doelgroepen te benaderen.

Klanten overtuigen met een aantrekkelijke digitale brief

E-mail marketing vormt een onderdeel van direct marketing (DM), waarbij het draait om (potentiële) klanten door middel van aantrekkelijke digitale brieven direct te benaderen. In de training E-mail Marketing leer je dat dit wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Het werven van nieuwe klanten geldt als belangrijkste doel van e-mail marketing. Ook kun je er bestaande klanten mee overtuigen jouw product te kopen en als laatste is het een prachtige manier om aan relatiebeheer te doen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl