Training Doeltreffend Delegeren
Leer de touwtjes uit handen te geven.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Doeltreffend Delegeren
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je als ondernemer vaak zelf alle touwtjes in handen houden en vind je het niet prettig om taken uit handen te geven? Ben je leidinggevende en herken je deze eigenschap? Heb je vaak te weinig tijd om je te focussen op de grote, belangrijke klussen? Ben je een controlefreak en vind je het moeilijk om erop te vertrouwen dat anderen hun werk goed uitvoeren? De training Doeltreffend Delegeren kan je helpen om inzicht te krijgen in je eigen handelen en je overtuigingen.

Vertrouwen geven aan je omgeving werkt motiverend

Allereerst leer je tijdens de training Doeltreffend Delegeren de juiste balans te vinden tussen zelfcontrole houden en het geven van vertrouwen aan mensen in je omgeving. Het gaat erom dat je anderen het vertrouwen geeft de taken te voltooien, terwijl je zelf op een respectvolle manier grip houdt op het proces. Je leert hoe je jouw medewerkers goed kunt inschatten op niveau. Door ze te betrekken bij projecten en mee te laten denken bij besluitvorming, krijgen zij vertrouwen. Elke mate van verantwoordelijkheid werkt bovendien motiverend.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl