Training Creative Problem Solving
Vergroot je creatieve en oplossingsgerichte denkvermogen.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Creative Problem Solving
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Sta je er vaak alleen voor wanneer je als ondernemer, leidinggevende op projectleider bepaalde problemen, dilemma’s, vraagstukken of andere moeilijkheden moet oplossen? Kies je uit tijdgebrek vaak voor standaardoplossingen, maar vind je dat die eigenlijk niet voldoen? Overweeg dan de training Creative Problem Solving. Hier leer je namelijk op een andere manier naar problemen te kijken en de creatieve stukjes in je brein te stimuleren.

Creatief problemen leren oplossen

Uiteraard verdwijnen problemen niet vanzelf. Juist uitdagingen maken het leven interessant. Dat betekent dat je ze wel eerst moet overwinnen. In de training Creative Problem Oplossing krijg je inzicht in de verschillende manieren om dit te doen. Er is namelijk altijd wel een creatieve of een goedkope werkwijze om problemen aan te pakken, óf een manier waar je nooit eerder aan gedacht had.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl