Training Consultative Selling
Leer een effectieve methodiek voor ieder succesvol verkoopgesprek.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Consultative Selling
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je als ondernemer of salesaccountmanager een vertrouwde gesprekspartner voor je klanten zijn en een sterke klantrelatie met hen opbouwen? In de training Consultative Selling leer je om jouw adviesvaardigheden te versterken en goed naar de klant te luisteren. Alleen door zijn behoeften en wensen te achterhalen, kun je sluitend advies geven. In de training Consultative Selling wisselen theorie en praktijk elkaar af.

Blije klanten door eerst écht te luisteren

Natuurlijk wil jij je eigen verkoopresultaten verbeteren. Tijdens de training Consultative Selling leer je daarnaast ook om jouw klant een toegevoegde waarde te leveren, waardoor de klantrelaties alleen maar toeneemt. Je concurrenten bieden wellicht hetzelfde product en/of dienstverlening, maar hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen? Door de training Consultative Selling leer jij jezelf te overstijgen en weet je welke toegevoegde waarde voor klanten interessant is.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl