Training Coachend leidinggeven
Creëer meer commitment binnen je team door coachend leiderschap.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Coachend leidinggeven
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking
  • voor startende én ervaren leidinggevenden

Wil je als leidinggevende of ondernemer het beste uit je medewerkers naar boven halen? Denk je dat er meer rendement in je team zit? Vind je het belangrijk om een prettige werkomgeving te creëren, waarin iedereen zich veilig voelt? Kies dan voor de training Coachend Leidinggeven, waarin je de beginselen van deze constructieve leiderschapsstijl leert kennen en er direct mee aan de slag gaat. Zo leer jij je team te motiveren en te inspireren.

Je medewerkers groeien wanneer jij ze weet te inspireren

Gedurende de training Coachend Leidinggeven leer jij jouw medewerkers te inspireren en een nog betere bijdrage te leveren aan het team en de organisatie. Met zelfstandige teamleden is het niet jouw taak om ze opdrachten te geven. Je gaat ze ondersteunen en hen zelfvertrouwen geven. Dat betekent dat je naar ze luistert en hen de vrijheid geeft om hun eigen werkwijze na te streven, waardoor hun verantwoordelijkheid groeit.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl