Training Business Model Canvas
Leer hoe je meer inzicht krijgt in je organisatie en je stakeholders.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpOndernemerschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Business Model Canvas
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wanneer je als ondernemer, directeur of leidinggevende op strategisch niveau werkt, dan vind je het ongetwijfeld interessant om te weten wie nu precies je klanten en stakeholders zijn. Dat levert namelijk een rijke bron aan informatie op voor je strategische bedrijfsvoering. Met de training Business Model Canvas leer je meer over je eigen kernactiviteiten, je afnemers en met welke samenwerkingspartners je te maken hebt. Dat geeft een mooi beeld van jouw organisatie.

Inzicht in je eigen organisatie door het Business Model Canvas

Wil je erachter komen wat jouw klanten, gebruikers of stakeholders van jou willen? Zou je beter willen omschrijven wat je hen te bieden hebt en wat er nodig is om dit daadwerkelijk te realiseren? Weet je niet exact hoe jouw klantrelaties eruit zien en denk je betere resultaten te kunnen bereiken? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je tijdens de training Business Model Canvas antwoord op gaat krijgen. Dit model biedt namelijk overzicht en inzicht, waarmee jij je producten en dienstverlening kunt aanpassen en vernieuwen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl