Training Assertiviteit
Leer opkomen voor jezelf.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpPersoonlijke effectiviteit

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Assertiviteit
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Ondanks dat je leidinggeeft of een bedrijf runt, vind je het soms knap lastig om voor jezelf op te komen. Zou je wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Wil je in het openbaar ook eens je eigen mening en ideeën naar voren brengen? Voel jij je ongemakkelijk om uit eigen beweging argumenten te geven? Ga je meningsverschillen het liefste uit de weg? Denk er dan over na om de training Assertiviteit te volgen. Je komt dan achter de oorzaken van jouw gedrag en leert handige tips & tricks die jou assertiever zullen maken.

Basisgedragingen zitten van nature in elke mens

De ene persoon is van nature haantje de voorste, terwijl de ander zich meer bescheiden opstelt. Elke mens heeft eigen basisgedragingen die van nature aanwezig zijn. Door de training Assertiviteit krijg je inzicht in al deze basisgedragingen. Je gaat beter snappen hoe het komt, dat je in situaties op een bepaalde manier kunt reageren.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl