Training Agile werken
Flexibel en wendbaar projecten aansturen. Sneller resultaat met feedbackloops en sprints.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Agile werken
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • voor ervaren én startende teamleiders
  • inclusief telefonische voorbespreking

Werk je als product- of projectmanager of in een ontwikkelteam? Vind je het als leidinggevende of ondernemer belangrijk dat budgetten toereikend zijn en dat planningen niet overschrijden? In de training Agile Werken ontdek je alle mogelijkheden van deze praktische werkwijze. Agile wordt ook wel Scrum genoemd en betekent letterlijk ‘lenig’ en ‘behendig’. Het is een softwareontwikkeling, die in korte overzichtelijke perioden plaatsvindt.

Toegevoegde waarde door projectmatig werken

Wanneer jij gelooft in het feit dat een projectsucces bestaat uit de combinatie van mensen en een juiste aanpak, dan is de training Agile Werken een mooie aansluiting. Je leert namelijk alles over succesvol in projecten werken, want Agile levert direct een toegevoegde waarde binnen jouw organisatie. Met alle kennis en vaardigheden op zak heb je de juiste tools om projecten eens op een andere manier aan te pakken.

Tijd is geld; daarom is een strakke planning onmisbaar
In het zakenleven en vooral in projecten waarin softwareontwikkeling centraal staan, heb je altijd met budget en middelen te maken. Tijd is geld, dus als een project uitloopt dan gaan de kosten omhoog. Door de training Agile Werken leer je de planning goed na te leven, waardoor de kosten beheersbaar zullen blijven. Ook ga je aan de sla om vooraf de eisen van projecten in detail te definiëren. Daardoor ben je sneller in staat bij te sturen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl