Training Accountmanagement
Succesvol relatiebeheer voor lange termijn succes.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Training Accountmanagement
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je meer omzet en resultaten bereiken uit verkoopgesprekken? Ben je ondernemer of accountmanagers en ben je commercieel verantwoordelijk voor de het onderhoud met belangrijke relaties? Heb je er behoefte aan om een verkoopgesprek beter het naar jouw hand te zetten? Kies dan voor de training Accountmanagement. Dit is een zeer waardevolle training voor alle commerciële professionals die zich nóg beter willen voorbereiden op een accountmanagementfunctie.

Accountmanagement op topniveau

Wanneer je behoefte hebt om je commerciële vaardigheden flink op te peppen, dan is de training Accountmanagement een echte aanrader. Je krijgt namelijk (nog) beter inzicht in alle vaardigheden die met accountmanagent te maken hebben, waardoor jij op topniveau gaat presteren. Essentiële onderdelen van accountmanagement komen in deze training aan bod, waaronder beïnvloedingsvaardigheden, motiveren en overtuigen van de klant.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl