Teamcoaching
Leer het beste uit je team te halen.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Vind je het waardevol om als ondernemer of leidinggevende het beste uit je team te halen? Wil je dat de onderlinge samenwerking versterkt, waardoor iedereen in staat is om succesvol te werken? Lijkt het je geweldig om dit op een professionele manier tot stand te brengen? Kies dan voor een Teamcoaching dag waarin jij met je team intensief begeleiding krijgen. Jullie leren kritisch naar jezelf en naar de ander te kijken, waarna jullie goed in staat zijn te reflecteren.

Zelfsturend team levert tevreden medewerkers

Wist je dat zelfsturende teams tot gemotiveerde medewerkers leiden? En dat komt een organisatie weer ten goede. Gedurende een Teamcoaching traject ga je samen leren, samen ontdekken en samenwerken. Door elkaars kracht te ontdekken kunnen jullie elkaar hierin ondersteunen. De saamhorigheid neemt toe en iedereen gaat op topniveau functioneren. Je werkt aan de groepsdynamica en de verdere ontwikkeling van jouw team.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl