Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

ondernemerstraining basis kompas
Investering
De investering voor de training Positioneer je bedrijf is

€ 595 (normaal: € 1295, nog 1 plek beschikbaar)

excl. btw.
Deze open training is inclusief
 • Twee dagen training
 • Opdrachten per email
 • Online training
 • Reader met stappenplan
 • Arrangementskosten

Positioneer je bedrijf

Klanten hebben volop keus. Hoe zorg je er nu voor dat ze voor jouw onderneming kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar je voor staat. Je merk is het kader van je online marketing, en daarbinnen zorg je voor de content die daarbij past. De vraag die je moet beantwoorden is daarom: hoe bepaal je dat kader? Daarvoor moet je weten wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat. In deze klantreis training leer je in twee dagen tijd hoe je dat doet en hoe je daardoor meer klanten krijgt.

Programma Positioneer je bedrijf

In deze tweedaagse training leer je jezelf positioneren als expert op jouw vakgebied. Je specificeert een doelgroep en laat je diensten daar precies op aansluiten Daarmee kun je doelgericht aan de slag met je onderneming. Tijdens de training Positioneer je bedrijf:

 • Breng je je missie, visie en kernwaarden in kaart
 • Maak je een analyse van je onderscheidend vermogen
 • Werk je profielen van jouw ideale klant uit (klantpersona)
 • Ontwikkel je een marktpropositie voor je bedrijf
 • Werk je een positionering uit voor al je diensten
 • Schrijf je de basis van de klantreis uit klantenworkflow
 • Leer je waarop je de communicatie over je bedrijf moet richten

Hoe is de training Positioneer je bedrijf opgebouwd?

De tweedaagse training Positioneer je bedrijf is opgebouwd uit vier blokken.

Blok 1: Waarvoor staat je onderneming?
In het eerste blok denk je na over waarom je bent gaan ondernemen en waar je bedrijf voor staat. Je werkt een zakelijke missie en visie uit, en zet de kernwaarden van je bedrijf op papier.

Blok 2: Je onderscheidend vermogen in beeld
In het tweede blok kijken we naar wat je onderscheidende vermogen is. Je maakt een SWOT-analyse, waarbij je ontdekt dat een zwakte ook een kracht is, en dat problemen de grootste kansen kunnen zijn. Daarnaast maak je voor jezelf duidelijk wat je unieke belofte is en creëer je een compleet beeld van hoe je bedrijf eruitziet, waar het voor staat en wat je positie is binnen je branche. Het resultaat is dat je veel doelgerichter te werk gaat.

Blok 3: Jouw marktpropositie
In het derde blok gaan we aan de slag met je marktpropositie. Je werkt een persona uit voor je ideale klant, beschrijft stap voor stap je positionering in de markt en schrijft een eenvoudige, maar krachtige propositie voor je diensten.

Blok 4: De klantenworkflow
Op welke manier komt een klant voor het eerst bij je? En welke stappen doorloopt een klant tot het moment dat hij of zij ambassadeur is? In dit vierde en laatste blok leer je hoe je een workflow inricht voor het opvolgen en afhandelen van offerteaanvragen. Je leert het belang van een crm-systeem en hoe je je aanbod zo kunt vormgeven, dat je nog maar weinig tijd kwijt bent aan het maken van offertes.

communicatie trainerLindemarie Jongste is zakelijk succes coach en trainer en helpt ondernemers om zichzelf zichtbaar te maken. Afgestudeerd als communicatie-wetenschapper en enthousiaste vlogger en blogger.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.