Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

verkooptraining
Investering
De investering voor de training Moeiteloos verkopen is

€ 1295

excl. btw.
Deze open training is inclusief
 • Twee dagen training
 • Opdrachten per email
 • Online training 'Moeiteloos verkopen'
 • Uitgebreid arrangement
 • Reader met stappenplannen

Moeiteloos verkopen

Je hebt je bedrijf op orde en krijgt regelmatig aanvragen. Maar dan stokt het, want verkopen blijkt duidelijk niet je hobby. Je ziet bijvoorbeeld op tegen verkoopgesprekken, ook als ze telefonisch zijn. En hoe je ook je best doet, het lukt je vaak maar niet om kansen te verzilveren. Je hebt geen klik met je klant en bent eigenlijk vooral bezig om je tarief te verdedigen of de klant van jouw toegevoegde waarde te overtuigen. Is dit ook jouw ervaring? Dan kan de training Moeiteloos verkopen zorgen voor een doorbraak in je bedrijf.

Programma Moeiteloos verkopen

Verkopen is niets meer dan een goed advies geven, volgens een vast stappenplan. Je stelt daarmee het belang van de klant voorop, omdat je weet dat je alleen een bedrijf kunt opbouwen met enthousiaste klanten. Stop daarom met verkopen, en ga adviseren.

Tijdens de verkooptraining Moeiteloos verkopen leer je:

 • Hoe je met iedere potentiële klant een klik krijgt.
 • Hoe je ‘uit je hoofd kunt blijven’ tijdens gesprekken.
 • Hoe je iedere kennismaking gebruikt als verkoopmoment.
 • Hoe je effectief je klant beïnvloedt met de juiste intentie.
 • Een stappenplan om een effectief verkoopgesprek te voeren.
 • Op een gemakkelijke manier het gesprek af te sluiten.
 • Een laagdrempelige kennismaking om te zetten in resultaat.
 • Een eenvoudige strategie om bezwaren van je klant om te buigen naar succes.

Hoe is de training Moeiteloos verkopen opgebouwd?

De verkooptraining Moeiteloos verkopen is opgebouwd volgens het model van Karin de Galan. De training is opgebouwd uit vier blokken, waarin je eerst alle deelvaardigheden leert, en vervolgens hoe je een verkoopgesprek tot in de puntjes uitvoert.

Blok 1: Verkopen met hoofd én hart
In het eerste blok ga je aan de slag met het innerlijke spel van verkopen. Wat is je intentie om ervoor te zorgen dat deze klant met je in zee wil? Is dat gebaseerd op win-win? En welke overtuigingen heb je over verkopen? Succesvol verkopen kan alleen wanneer hoofd en hart op één lijn zitten en jij ervan overtuigd bent dat je je klant verder helpt.

Blok 2: Adviesgericht verkopen met de S.P.O.R.T.-methodiek I
In het tweede blok komen de vaardigheden aan bod die je nodig hebt om succesvol te verkopen. Je leert hoe je direct een gevoel van verbinding creëert met iemand, wat je nodig hebt om een potentiële klant positief te beïnvloeden en welke stappen je doorloopt in een succesvol verkoopgesprek.

Blok 3: Adviesgericht verkopen met de S.P.O.R.T.-methodiek II
In het derde blok ga je verder waar je de dag ervoor gestopt bent. Je oefent het verkoopgesprek vanuit drie verschillende rollen, namelijk vanuit het perspectief van de klant, de verkoper en een toeschouwer. Zo ontdek je waarom adviesgericht verkopen heel effectief is. Aan het eind van dit blok ken je niet alleen alle ins en outs van het verkoopgesprek, maar weet je ook hoe je deze kennis toepast in je eigen praktijk. Je verkoopgesprekken zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Blok 4: Afsluiten en omgaan met bezwaren
Je verkoopgesprek is moeiteloos verlopen en de klant wil met jou in zee gaan. Dat is het moment om je tarief te noemen. Dat doe je zonder blikken of blozen. Tot je verbazing zegt je klant dat dat prima is, er is alleen nog één maar … Je luistert naar de klant, stelt hem of haar twee vragen, en dan is de deal rond. Dit alles leer je in het vierde blok, waarmee je de training afsluit.

Deze training wordt gegeven door Bart van den Belt.Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dagarrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.