Moeiteloos verkopen
Verkooptraining waarin je leert hoe je van leads klanten maakt door middel van adviesgericht verkopen.

Startdata 2 startdata
Budget € 1001 - € 2500
Type opleiding Trainingen
Onderwerp Sales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Investering
De investering voor de training Moeiteloos verkopen is

€ 1495

excl. btw.
Deze open training is inclusief
  • Twee dagen training
  • Opdrachten per email
  • Online training 'Moeiteloos verkopen'
  • Uitgebreid arrangement
  • Reader met stappenplannen
verkooptraining

Je hebt je bedrijf op orde en krijgt regelmatig aanvragen. Maar dan stokt het, want verkopen blijkt duidelijk niet je hobby. Je ziet bijvoorbeeld op tegen verkoopgesprekken, ook als ze telefonisch zijn. En hoe je ook je best doet, het lukt je vaak maar niet om kansen te verzilveren. Je hebt geen klik met je klant en bent eigenlijk vooral bezig om je tarief te verdedigen of de klant van jouw toegevoegde waarde te overtuigen. Is dit ook jouw ervaring? Dan kan de training Moeiteloos verkopen zorgen voor een doorbraak in je bedrijf.

Lees meer

Startdata en locaties

Deze training staat als volgt ingepland

Hotel vd Valk Utrecht
10 april 2019 - 11 april 2019
Inschrijven
Hotel vd Valk Vianen
12 september 2019 - 13 september 2019
Inschrijven

Deze training wordt gegeven door Bart van den Belt.Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dagarrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.