Marketingcursus
Leer alles over marketing.

Budget
Type opleidingTrainingen
OnderwerpMarketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Heb je als marketingmedewerker, ondernemer of zzp-er behoefte aan meer achtergrondinformatie over marketing? Weet je wel de algemene lijnen, maar wil je ook de details onder de knie krijgen? Binnen het vakgebied van marketing vindt veel dynamiek plaats, wat overweldigend kan overkomen. Door de Marketingcursus te volgen, kom je erachter waar je zoal mee te maken krijgt en wat er op je afkomt. Elke marketingprofessional plukt hier de vruchten van!

De interne en externe analyse van jouw bedrijf centraal

Allereerst ga je gedurende de Marketingcursus onderzoeken waar intern de krachtige en zwakkere punten liggen van jouw bedrijf. Op die manier komt het theoretisch kader tot leven. Vervolgens bekijk je de externe factoren waarmee jouw organisatie te maken heeft. Wat zijn de bedreigingen op dit moment en met welke kansen heb je te maken? Daardoor kun je gemakkelijker de koppeling maken met de praktijk.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl