Meer klanten met LinkedIn
Ontdek hoe je meer business genereert met LinkedIn.

Startdata 1 startdatum
Budget € 0 - € 0500
Type opleiding Trainingen
Onderwerp Marketing

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Investering
De investering voor de training Meer klanten met LinkedIn is

€ 495

excl. btw.
LinkedIn Training voor starters en gevorderden

Natuurlijk heb je een LinkedIn-profiel. Maar maak je daar ook al optimaal gebruik van? Met – schrik niet – meer dan een half miljard registraties wereldwijd en ruim 6 miljoen registraties in Nederland, is de kans groot dat ook jouw doelgroep op LinkedIn aanwezig is. De uitdaging is om die te vinden en te bereiken. Daarvoor is echter meer nodig dan alleen een basisprofiel. Met achteroverleunen kom je er niet.

LinkedIn Training voor professionals

Er zijn veel manieren om LinkedIn actief in te zetten dan je wellicht weet. Je kunt er bijvoorbeeld blogs publiceren en het is een effectief instrument om je merk en reputatie op te bouwen. Bovendien is het een zeer effectief kanaal om leads te genereren. Maar dan moet je wel weten hoe. En dat is precies wat we je in deze training gaan leren. Onder leiding van een ervaren social media en LinkedIn-expert  ga je aan de slag met je eigen profiel en  ontdek je wat er allemaal mogelijk is. Een praktische training van één dag, waarin je leert hoe je meer klanten  kunt krijgen door gebruik te maken van LinkedIn.

Lees meer

Startdata en locaties

Deze training staat als volgt ingepland

Conferentiecentrum Kaap Doorn
22 februari 2019
Inschrijven

Deze LinkedIn training wordt verzorgd door Victor Huiting. Met zijn jarenlange ervaring als sales- en accountmanager kent hij het reilen en zeilen van de verkoop. In die tijd heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeften van de klant, proactief te zijn en te focussen op groei en resultaat.

Een LinkedIn profiel en een laptop.
Tussen de 8 en 16 deelnemers.

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.