Doorbraak naar succes
Inspirerende training waarin je in twee dagen een doorbraak maakt naar succes.

Startdata 2 startdata
Budget € 0501 - € 1000
Type opleiding Trainingen
Onderwerp Persoonlijke effectiviteit

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Investering
De investering voor de training Doorbraak naar succes is

€ 995

excl. btw.
Deze open training is inclusief
  • Twee dagen training
  • Online training t.w.v. € 97
  • Uitgebreid dagarrangement
  • Reader
Training Persoonlijk Leiderschap voor Ondernemers

Ondernemerschap is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je namelijk een van de lastigste mensen aansturen die er zijn: jijzelf. Je kunt daarom niet om persoonlijk leiderschap heen. In de training Persoonlijk leiderschap voor ondernemers krijg je inzicht in je gedrag en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Je leert beperkende overtuigingen en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken, en je dromen om te zetten in plannen. In twee dagen tijd krijg je een mentale gereedschapskist aangereikt om de resultaten te bereiken die je nastreeft.

Programma van Doorbraak naar Succes

Het leven stelt je voor allerlei uitdagingen. Je omgeving heeft hoge verwachtingen van je, en tegelijk moet je een balans zien te vinden tussen werk en privé. En dan balanceer je ook nog eens continu op het wankele koord van dromen en ambities die je wilt verwezenlijken en het tegelijk dicht bij jezelf willen blijven. Hoe bewaar je dan je evenwicht? Met persoonlijk leiderschap. Dat is de sleutel tot succes voor jezelf en je bedrijf. Je kunt pas leiding geven aan je bedrijf, als je leiding kunt geven aan jezelf.

Lees meer

Startdata en locaties

Deze training staat als volgt ingepland

Hotel vd Valk Utrecht
8 mei 2019 - 9 mei 2019
Inschrijven
Hotel vd Valk Utrecht
2 oktober 2019 - 3 oktober 2019
Inschrijven

Deze training wordt gegeven door Bart van den Belt. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Gemiddeld tussen de 12 en 24 personen.

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.