Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Training Persoonlijk Leiderschap voor Ondernemers
Investering
De investering voor de training Doorbraak naar succes is

€ 1295

excl. btw.
Deze open training is inclusief
 • Twee dagen training
 • Online training t.w.v. € 97
 • Uitgebreid dagarrangement
 • Reader

Doorbraak naar succes

Ondernemerschap is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je namelijk een van de lastigste mensen aansturen die er zijn: jijzelf. Je kunt daarom niet om persoonlijk leiderschap heen. In de training Persoonlijk leiderschap voor ondernemers krijg je inzicht in je gedrag en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Je leert beperkende overtuigingen en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken, en je dromen om te zetten in plannen. In twee dagen tijd krijg je een mentale gereedschapskist aangereikt om de resultaten te bereiken die je nastreeft.

Programma van Doorbraak naar Succes

Het leven stelt je voor allerlei uitdagingen. Je omgeving heeft hoge verwachtingen van je, en tegelijk moet je een balans zien te vinden tussen werk en privé. En dan balanceer je ook nog eens continu op het wankele koord van dromen en ambities die je wilt verwezenlijken en het tegelijk dicht bij jezelf willen blijven. Hoe bewaar je dan je evenwicht? Met persoonlijk leiderschap. Dat is de sleutel tot succes voor jezelf en je bedrijf. Je kunt pas leiding geven aan je bedrijf, als je leiding kunt geven aan jezelf.

Tijdens de training Doorbraak naar Succes leer je:

 • Hoe je je dromen vertaalt in doelen en acties
 • Welke overtuigingen je beperken en welke je versterken
 • Hoe je uitstelgedrag doorbreekt
 • Hoe je gedrag is ontstaan en wat je kunt doen om gedragspatronen te veranderen
 • Hoe je keuzes maakt waaraan je vanaf nu prioriteit geeft
 • Hoe je twee keer zo productief kunt zijn als nu
 • Een strategie te ontwikkelen om veel sneller je doelen te bereiken

Persoonlijk leiderschap voor ondernemers

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil je nieuwe resultaten bereiken, dan moet je dus nieuwe stappen zetten. Focus je op iets specifieks en durf eens anders naar de zaken te kijken. Als je je bewust bent van wat jouw focus is, kun je kiezen om anders naar de dingen te kijken. En daardoor ga je anders denken en doen, en bereik je uiteindelijk andere resultaten. Dat leer je allemaal in deze tweedaagse training, die is opgebouwd uit vier blokken.

Blok 1: Van dromen naar doelen
Als alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan doen? Wat is écht belangrijk in je leven? En lukt het om dat te vertalen naar de praktijk? In dit eerste blok werk je je langetermijnvisie uit aan de hand van een visualisatie. Vervolgens vertalen we deze visie naar een actieplan dat je kunt volgen.

Blok 2: Prioriteiten en focus
Er is iedere dag zo veel te doen, dat het heel wat vergt om gewoon eventjes stil te staan bij hoe het met je gaat. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? En ben je nog wel op de goede weg? In dit tweede blok krijg je inzicht in hoe gedragsverandering werkt en doen we diverse oefeningen om vastgeroest denken te doorbreken.

Blok 3: Gedragsverandering en patronen
In dit derde blok leer je niet alleen hoe je realistisch kunt plannen en je werk strak organiseert, maar ook wat je moet doen om effectiever met je tijd om te gaan. Ben je een perfectionist? Stel je vaak uit? Vind je het moeilijk om nee te zeggen? Dit gedeelte van de training biedt veel handige tips en kleine oefeningen die je laten ervaren waar het werkelijk om gaat.

Blok 4: Doorbraak naar succes
In het laatste gedeelte van deze tweedaagse training maak je een daadwerkelijke mentale doorbraak naar succes. Met behulp van impactvolle oefeningen laat je los wat je tegenhoudt om je volle potentie te realiseren en stap je vol overgave in de bestemming die voor jou is weggelegd.

Deze training wordt gegeven door Bart van den Belt. Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

Reserveer nu je plek!

Vul hieronder je gegevens in en reserveer vrijblijvend een plek bij de training van je keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.