Cursus Persoonlijk Leiderschap
Leer de kunst van het loslaten.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Stuur je als ondernemer of als leidinggevende een team van medewerkers aan? Vind je het belangrijk om hen goed te stimuleren en te motiveren? Wil je graag je eigen leiderschapskwaliteiten naar een hoger plan tillen? Ben je er altijd mee bezig om de juiste toon te vinden om jouw medewerkers te inspireren? In dat geval is de cursus Persoonlijk Leiderschap echt iets voor jou. Je groeit niet alleen als individu maar vooral in je leidinggevende rol, waardoor je effectiever en efficiënter gaat functioneren.

Inzicht in je eigen gedragspatronen geeft je kracht

Je eigen leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau tillen lukt alleen wanneer je goed weet welke persoonlijke gedragspatronen je hebt. In de cursus Persoonlijk Leiderschap ontdek je jouw eigen drijfveren en diepste overtuigingen en in hoeverre dit helpt om een goed functionerend leidinggevende te zijn. Door op deze confronterende manier naar jezelf te kijken, kom je erachter waarin jij jezelf kunt verbeteren. Zelfanalyse biedt inzicht in je eigen kernwaarden, talenten en valkuilen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl