Cursus Leidinggeven
Leer de kapitein van het schip te zijn.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Geef je leiding aan een team medewerkers of sta je aan het roer van een eigen onderneming? Wil je graag een duidelijke visie overbrengen en je medewerkers naar een hoger plan tillen? Weet je niet precies hoe je hen kunt motiveren en vind je het moeilijk om in beoordelingsgesprekken de juiste feedback te geven? Je hebt hier praktische vaardigheden voor nodig en daarom zou elke leidinggevende de cursus Leidinggeven moeten volgen. In korte tijd weet je wat jouw valkuilen zijn en hoe je op een effectievere manier jouw team kunt sturen.

Gesprekstechnieken helpen in jouw leiderschapsrol

Elke leidinggevende heeft met verschillende gesprekken te maken. Denk onder andere aan de jaarlijks terugkerende voorgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Tussendoor komen daar nog correctie- motivatie- en slechtnieuwsgesprekken bij. Lang niet altijd verlopen dit soort gesprekken vlekkeloos. Daarom is er tijdens de cursus Leidinggeven veel aandacht om jou gesprekstechnieken te leren. Je hoeft je hand er niet meer voor om te draaien. Met je nieuwe vaardigheden ga je verschillende gespreksvoeringen toepassen. Daar plukken ook medewerkers de vruchten van.

Lees meer

Vul je gegevens in!

Het inschrijven voor een training of het inhuren van een trainer is heel eenvoudig. In drie stappen helpen we je graag op weg.

  1. Vul het formulier hiernaast in
  2. We nemen telefonisch contact op
  3. Je krijgt een vrijblijvend voorstel
  4. We maken je inschrijving of de boeking rond

We kijken er naar uit om je verder te helpen!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl