Cursus Leidinggeven voor Beginners
Leer hoe je succesvol een team aanstuurt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Heb je ineens de leiding over een groep medewerkers gekregen? Is jouw onderneming aan het groeien en verwacht men dat je beter jouw mensen aanstuurt? Heb je weinig tot geen ervaring met leidinggeven en wil je goede handvatten krijgen om jouw mensen te motiveren? Volg dan de cursus Leidinggeven voor Beginners. Alle basisbeginselen van leiderschap en management komen voorbij en voor je het weet ga je met een brok aan ervaring aan de slag.

Draagvlak creëren gaat niet vanzelf

Heel verstandig dat jij jezelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Als (startende) leidinggevende vorm je immers de spil naar de medewerkers. Aan jou de taak om uitgestippeld beleid en veranderingen te communiceren en je medewerkers enthousiast te maken. In de cursus Leidinggeven voor Beginners leer je het belang van draagvlak creëren voor nieuwe ideeën. Dat gaat namelijk niet vanzelf. Op welke manier vertel je een inspirerend verhaal? Welke overtuigingskracht komt hiervoor om de hoek kijken? Na de cursus heb je de fijne kneepjes in de vingers.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl