Cursus Communicatie
Leer helder communiceren.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpOndernemerschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Ben je ondernemer, zzp-er of heb je een leidinggevende positie? Dan weet je als geen ander dat heldere communicatie onmisbaar is. Je wilt je immers duidelijk uitdrukken om de kans op misverstanden te verkleinen. Zowel in mondelinge als in schriftelijke communicatie kunnen vormen van ruis ontstaan, waardoor de ander niet precies weet wat je bedoelt. Tijdens de cursus Communicatie ga je naar al deze facetten kijken en ben je in staat om jezelf te verbeteren.

Communicatie is overal en op elk niveau

Overal heb je met communicatie te maken; van commercieel gesprek met een potentiële klant tot aan een wekelijkse vergadering. De vraagt rijst echter, hoe je de ander kunt overtuigen, hoe je de aandacht op je gevestigd krijgt of hoe jij je standpunt helder overbrengt. In eerste instantie richt de cursus Communicatie zich op mondelinge communicatie. Daarnaast is er ook aandacht voor schriftelijke communicatie, want ook hier draait het om heldere uiteenzetting van hetgeen jij bedoelt.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl