Basistraining Leidinggeven
Leer medewerkers goed aansturen.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Basistraining Leidinggeven
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Elke ondernemer, zzp-er of leidinggevende heeft te maken met het aansturen van mensen. Weet je wel of jouw manier wel de beste is? Zou je handige vaardigheden willen leren om met verschillende mensen om te leren gaan? Wil je weten op welke manieren je medewerkers kunt motiveren en stimuleren? Kies dan voor de basistraining Leidinggeven. In deze ‘hands-on’ training ga je veel praktisch oefenen en staat jouw werkveld centraal.

Je eigen voorkeursstijl bepaalt je manier van leidinggeven

Wist je dat er heel wat verschillende stijlen van leidinggeven bestaan? In de basistraining Leidinggeven krijg je nieuwe inzichten en versterk jij je leidinggevende vaardigheden. Ook kom je erachter wat jouw voorkeursstijl is en welke voor- en nadelen hierbij horen. Daardoor ben je beter in staat om dit op een positieve manier in situaties in te zetten en weet je goed om te gaan met verschillende karaktertypen.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl