Acquisitie training
Leer hoe je nieuwe klanten binnenhaalt.

Type opleidingTrainingen
OnderwerpSales en acquisitie

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Acquisitie training
Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Het is natuurlijk van essentieel belang dat je op een goede manier nieuwe klanten weet binnen te halen. Of je nu salesmanager bent of ondernemer; zonder nieuwe klanten verdwijnt de continuïteit van je business. In de Acquisitie training leer je alle fijne kneepjes van dit vak. Want nieuwe klanten binnenhalen is een expertise, waar je met hart en ziel voor moet gaan.

Acquisitie in 3 smaken; koud, lauw en warm

In de Acquisitie training leer je alles over de verschillende manieren van acquisitie. De ‘koude’ vorm ervaren de meeste accountmanagers als het meest lastig. Nogal logisch, want de klant kent jou en je bedrijf nog niet en toch wil je hem goed overtuigen van wat jij te bieden hebt. De ‘lauwe’ klant kent jouw product en/of dienstverlening al, maar heeft nog nooit eerder iets afgenomen. Ook hem moet je overtuigen met een goed verhaal. Ga er niet vanuit dat jij je amper voor de ‘warme’ klant hoeft uit te sloven. Het tegendeel is waar. Ondanks dat dit al een vast klant is, ligt bij jou de taak om hem tevreden te houden.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl