Bouw een topteam l Leer effectief en praktisch leidinggeven

Wil jij ook grip krijgen op je cijfers en een plan voor financiële vrijheid?
Schrijf je dan nu in voor Bouw een topteam.

Leiderschaptraining Bouw een topteam
Investering
De investering voor deelname aan Bouw een topteam is

€ 1495

excl. btw.

Bouw een topteam

Je bedrijf groeit en je komt uren en handen te kort. Het wordt tijd om meer zaken uit te besteden aan andere mensen, zodat jij weer kunt focussen op je belangrijkste prioriteiten. Tijdens de training ‘Bouw een topteam’ leer je hoe je succesvol een team samenstelt en aanstuurt. Praktische handvatten om het fundament van je organisatie te voltooien.

“Leadership is the art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it” – Dwight Eisenhower

Praktisch handvatten om succesvol door te groeien

De groei van een organisatie of team is beperkt tot de effectiviteit van de leider. Goed leiderschap is de combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden om de kennis en kunde van andere mensen in te zetten voor een gezamenlijk doel. Tijdens de training Bouw een topteam leer je hoe je een effectieve leider wordt. Je leert hoe je jouw droomteam samenstelt, hoe je zaken makkelijker delegeert en hoe je projecten effectiever kunt managen.

Tijdens de training ‘Bouw een topteam’ leer je onder andere:

  • Wat de rol van een leider is
  • Hoe je de juiste mensen vindt en houdt
  • Hoe je alle neuzen dezelfde kant op krijgt
  • Hoe je een cultuur creëert die bijdraagt aan het realiseren van doelen
  • Wat de belangrijkste sleutel voor groei is voor iedere organisatie
  • Hoe je in vijf stappen concreet en praktisch zaken delegeert aan je team
  • De drie niveaus van effectief leiderschap
  • Situationeel leiderschap vanuit de vier verschillende leiderschapsstijlen
  • Hoe je projecten aanstuurt
  • Effectief feedback geven en ontvangen

Hoe is deze leiderschaps-training opgebouwd?

Deze tweedaagse training is opgebouwd uit vier blokken.

Blok 1: De basis van leiderschap

Tijdens het eerste blok kijken we naar wat de basis vormt van effectief leiderschap. Je ontdekt wat de essentiële vaardigheden zijn voor iedere leider en welke leiderschapsstijlen je wanneer inzet.

Blok 2: Structureren voor succes

Stel dat jij het komende halfjaar niet in je bedrijf aanwezig bent en je komt er daarna weer kijken. Is je bedrijf dan vooruit of achteruit gegaan? Bestaat je bedrijf überhaupt nog? Tijdens het tweede blok leer je hoe je je bedrijf zo structureert dat je medewerkers of collega’s-op-afstand zelfstandig kunnen bijdragen aan de opbouw van je bedrijf.

Blok 3: De juiste mensen vinden en houden

Hoe vind je de juiste mensen en hoe zorg je ervoor dat ze gemotiveerd blijven? Hoe creëer je een cultuur die intern zorgt voor eenheid en tegelijkertijd naar buiten toe invulling geeft aan je merkbelofte? Dat is een bepalende factor voor de effectiviteit van je leiderschap. In het derde blok gaan we aan de slag met het uitzetten van de pilaren waar je bedrijfscultuur op steunt. Bovendien ontdek je wat mensen motiveert, zodat ze vanuit zichzelf willen bijdragen aan het realiseren van de juiste doelen.

Blok 4: Effectiever communiceren

Communicatie is in veel organisaties de bottleneck van een effectieve samenwerking. Er wordt dan of te veel, of te weinig, of gewoon niet effectief gecommuniceerd. In het laatste blok van deze tweedaagse training ontdek je wat voor leiders de tien belangrijkste valkuilen zijn op het gebied van communicatie, en leer je effectief feedback te geven aan de mensen met wie je werkt.

Auteur en Spreker Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep, auteur van 6 boeken over ondernemerschap en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

Volg Bart op Instagram | Link met Bart op LinkedIn

O.a. bekend van:

 

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Bouw een topteam?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.