Succesvol opschalen | Seminar voor Exponentiële groei

Ben jij klaar voor exponentiële groei?
Schrijf je dan nu in voor Succesvol Opschalen.

Tweedaags Groeiseminar
Investering
De investering voor deelname aan Succesvol opschalen is

€ 0

Aanvullende informatie
  • Kosteloos deelnemen met STAP-subsidie
  • Twee dagen training
  • Inclusief arrangementskosten

Succesvol opschalen

De training 'Succesvol opschalen' is een leuke en volledige tweedaagse. Het is enerzijds een terugblik naar alles wat je hebt moeten doen om... Lees meer

Foeke van der Zee

10 / 10
2 maanden geleden

Je bedrijf groeit en je komt uren en handen te kort. Het wordt tijd om meer zaken uit te besteden aan andere mensen, zodat jij weer kunt focussen op je belangrijkste prioriteiten. Tijdens het seminar ‘Succesvol opschalen’ leer je hoe je je bedrijf schaalbaar maakt en een succesvol team samenstelt en aanstuurt. Praktische handvatten om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

“Leadership is the art of getting someone else to do something you want done because he wants to do it” – Dwight Eisenhower

Praktisch handvatten om succesvol door te groeien

De groei van een organisatie of team is beperkt tot de effectiviteit van de leider. Goed leiderschap is de combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden om de kennis en kunde van andere mensen in te zetten voor een gezamenlijk doel. Tijdens de training Succesvol opschalen leer je hoe je een effectieve leider wordt. Je leert hoe je jouw droomteam samenstelt, hoe je zaken makkelijker delegeert en hoe je projecten effectiever kunt managen.

Tijdens de training ‘Succesvol opschalen’ leer je onder andere:

  • De 6x exponentiële groeiformule
  • Hoe je systemen en processen inricht en SOP’s creëert
  • Hoe je de juiste mensen vindt en houdt
  • Hoe je een cultuur creëert die bijdraagt aan het realiseren van doelen
  • Wat de belangrijkste sleutel voor groei is voor iedere organisatie
  • Hoe je in vijf stappen concreet en praktisch zaken delegeert aan je team

Ontwikkel een zelfstandig groeiende organisatie

Deze tweedaagse training is opgebouwd uit vier blokken.

Blok 1: Opschalen met behulp van het MKB Canvas

Tijdens het eerste blok kijken we naar de vijf fases van zakelijk leiderschap. Je ontdekt in welke fase je nu zit en wat ervoor nodig is om naar de volgende fase te komen. Aan de hand van het MKB Canvas ontdek je waar je bottleneck zit in je bedrijfsvoering en hoe je die kunt oplossen.

Blok 2: Systemen, processen en verdienmodellen

Stel dat jij het komende halfjaar niet in je bedrijf aanwezig bent en je komt er daarna weer kijken. Is je bedrijf dan vooruit of achteruit gegaan? Bestaat je bedrijf überhaupt nog? Tijdens het tweede blok leer je hoe je je bedrijf zo structureert dat je medewerkers of collega’s-op-afstand zelfstandig kunnen bijdragen aan de opbouw van je bedrijf. We gaan het hebben over verdienmodellen, systemen en processen.

Blok 3: De juiste mensen vinden en houden

Hoe vind je de juiste mensen en hoe zorg je ervoor dat ze gemotiveerd blijven? Hoe creëer je een cultuur die intern zorgt voor eenheid en tegelijkertijd naar buiten toe invulling geeft aan je merkbelofte? Dat is een bepalende factor voor de effectiviteit van je leiderschap. In het derde blok gaan we aan de slag met het uitzetten van de pilaren waar je bedrijfscultuur op steunt. Bovendien ontdek je wat mensen motiveert, zodat ze vanuit zichzelf willen bijdragen aan het realiseren van de juiste doelen.

Blok 4: Leiderschapsontwikkeling

Communicatie is in veel organisaties de bottleneck van een effectieve samenwerking. Er wordt dan of te veel, of te weinig, of gewoon niet effectief gecommuniceerd. In het laatste blok van deze tweedaagse training ontdek je wat voor leiders de tien belangrijkste valkuilen zijn op het gebied van communicatie, en leer je effectief feedback te geven aan de mensen met wie je werkt.

 

Inclusief MKB Scan t.w.v. € 295
Deze tweedaagse training is inclusief een MKB Scan. Je ontvangt na afloop een persoonlijke link voor het invullen van jouw bedrijfsprestatierapport en een coachingsgesprek met een van de businesscoaches van Businesscoach Nederland.

Startdata en locaties

Deze training staat als volgt ingepland

Hotel vd Valk Utrecht
6 oktober 2022 - 7 oktober 2022 - SUSO2022-4-10-06
Inschrijven

Auteur en Spreker Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep, auteur van 6 boeken over ondernemerschap en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

Volg Bart op Instagram | Link met Bart op LinkedIn

O.a. bekend van:

 

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
De tweedaagse Succesvol Opschalen training gevolgd in juni 2022. En, al heb ik nog geen team, het was zeer waardevol voor mij omdat ik mijn klanten hiermee nog beter kan ontzorgen en bijstaan in hun team. Veel inspirerende ondernemers ontmoet en de informele sfeer van deze 2 dagen was zeer prettig. Niet alleen zitten en schrijven maar ook interactief. Kortom, waardevolle dagen.

Sandra Wesstein

8 / 10
2 maanden geleden
De training 'Succesvol opschalen' is een leuke en volledige tweedaagse. Het is enerzijds een terugblik naar alles wat je hebt moeten doen om te komen waar je nu bent, en anderzijds geeft het inzicht in de hindernissen die je moet overwinnen om verder te groeien.

Foeke van der Zee

10 / 10
2 maanden geleden
De 2-daagse training Succesvol Opschalen is echt een must voor iedereen die echt wil groeien met zijn of haar bedrijf! Bart en zijn team laten je in 2 dagen zien hoe je dat doen, geen ingewikkelde modellen en theorieën. Het MKB-canvas geeft echt mooie handvatten om aan de slag te gaan. Je moet het alleen wel echt gaan doen. Dank voor de inspiratie, eye-openers en praktische tips! Was echt een feestje om erbij te zijn!

Hanneke Honders

9 / 10
2 maanden geleden
Mooi programma. Het MKB Canvas geeft een goed inzicht waar de kansen liggen binnen jouw bedrijf. En als energizer met een strandbal door de zaal banjeren is ook niet mis!

Dennis van Meurs

8 / 10
2 maanden geleden
De training Succesvol Opschalen waren twee dagen om van te genieten, ik ben aangevuurd om nu in praktijk hiermee aan de slag te gaan!

Stefan Palsgraaf

10 / 10
2 maanden geleden
De training succesvol opschalen is aan te raden voor elke ondernemer. Je krijgt zoveel inzicht in de klantreis en je interne proces om op je eigen onderneming en jezelf te reflecteren. Zo kun je een mooi fundament voor de toekomst neer zetten.

Peggy Curvers

9 / 10
2 maanden geleden
Het seminar 'Succesvol opschalen' brengt direct in kaart waar je staat met je onderneming en welke actiepunten je kan aanpakken voor groei.

Jennifer Bello

9 / 10
2 maanden geleden

Schrijf je tijdelijk kosteloos in

Schrijf je nu kosteloos in voor Succesvol opschalen met de STAP-subsidie.