Positioneer je bedrijf | Ontwikkel een winnende klantreis en marktpropositie

Wil jij ook een kraakheldere markt- en waardepropositie creëren?
Schrijf je dan nu in voor Positioneer je bedrijf.

Training Marktpropositie ontwerpen
Investering
De investering voor deelname aan Positioneer je bedrijf is

€ 1495

excl. btw.
Aanvullende informatie
 • Twee dagen training
 • Inclusief reader en materialen
 • Inclusief arrangementskosten

Positioneer je bedrijf

Klanten hebben volop keus. Hoe zorg je er nu voor dat ze voor jouw onderneming kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar je voor staat. Je merk is het kader van je online marketing, en daarbinnen zorg je voor de content die daarbij past. De vraag die je moet beantwoorden is daarom: hoe bepaal je dat kader? Daarvoor moet je weten wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat. In deze klantreis training leer je in twee dagen tijd hoe je dat doet en hoe je daardoor meer klanten krijgt.

Programma Positioneer je bedrijf

In deze tweedaagse training leer je jezelf positioneren als expert op jouw vakgebied. Je specificeert een doelgroep en laat je diensten daar precies op aansluiten Daarmee kun je doelgericht aan de slag met je onderneming. Tijdens de training Positioneer je bedrijf:

 • Breng je je missie, visie en kernwaarden in kaart
 • Maak je een analyse van je onderscheidend vermogen
 • Werk je profielen van jouw ideale klant uit (klantpersona)
 • Ontwikkel je een marktpropositie voor je bedrijf
 • Werk je een positionering uit voor al je diensten
 • Schrijf je de basis van de klantreis uit klantenworkflow
 • Leer je waarop je de communicatie over je bedrijf moet richten

Hoe is de training Positioneer je bedrijf opgebouwd?

De tweedaagse training Positioneer je bedrijf is opgebouwd uit vier blokken.

Blok 1: Waarvoor staat je onderneming?
In het eerste blok denk je na over waarom je bent gaan ondernemen en waar je bedrijf voor staat. Je werkt een zakelijke missie en visie uit, en zet de kernwaarden van je bedrijf op papier.

Blok 2: Je onderscheidend vermogen in beeld
In het tweede blok kijken we naar wat je onderscheidende vermogen is. Je maakt een SWOT-analyse, waarbij je ontdekt dat een zwakte ook een kracht is, en dat problemen de grootste kansen kunnen zijn. Daarnaast maak je voor jezelf duidelijk wat je unieke belofte is en creëer je een compleet beeld van hoe je bedrijf eruitziet, waar het voor staat en wat je positie is binnen je branche. Het resultaat is dat je veel doelgerichter te werk gaat.

Blok 3: Jouw marktpropositie
In het derde blok gaan we aan de slag met je marktpropositie. Je werkt een persona uit voor je ideale klant, beschrijft stap voor stap je positionering in de markt en schrijft een eenvoudige, maar krachtige propositie voor je diensten.

Blok 4: De klantenworkflow
Op welke manier komt een klant voor het eerst bij je? En welke stappen doorloopt een klant tot het moment dat hij of zij ambassadeur is? In dit vierde en laatste blok leer je hoe je een workflow inricht voor het opvolgen en afhandelen van offerteaanvragen. Je leert het belang van een crm-systeem en hoe je je aanbod zo kunt vormgeven, dat je nog maar weinig tijd kwijt bent aan het maken van offertes.


Deze training is ook onderdeel van onze opleiding ‘Fundament voor Groei’ >>

Auteur en Spreker Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep, auteur van 6 boeken over ondernemerschap en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

Volg Bart op Instagram | Link met Bart op LinkedIn

O.a. bekend van:

 

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Positioneer je bedrijf?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.