Moeiteloos verkopen | Verkooptraining in adviesgericht verkopen

Wil jij leren hoe je met gemak nieuwe klanten krijgt?
Schrijf je dan nu in voor Moeiteloos verkopen.

Verkooptraining Moeiteloos verkopen
Investering
De investering voor deelname aan Moeiteloos verkopen is

€ 1495

excl. btw.
Aanvullende informatie
 • Twee dagen training
 • Opdrachten per email
 • Online training 'Moeiteloos verkopen'
 • Inclusief arrangementskosten
 • Reader met stappenplannen

Moeiteloos verkopen

Je hebt je bedrijf op orde en krijgt regelmatig aanvragen. Maar dan stokt het, want verkopen blijkt duidelijk niet je hobby. Je ziet bijvoorbeeld op tegen verkoopgesprekken, ook als ze telefonisch zijn. En hoe je ook je best doet, het lukt je vaak maar niet om kansen te verzilveren. Je hebt geen klik met je klant en bent eigenlijk vooral bezig om je tarief te verdedigen of de klant van jouw toegevoegde waarde te overtuigen. Is dit ook jouw ervaring? Dan kan de training Moeiteloos verkopen zorgen voor een doorbraak in je bedrijf.

Programma Moeiteloos verkopen

Verkopen is niets meer dan een goed advies geven, volgens een vast stappenplan. Je stelt daarmee het belang van de klant voorop, omdat je weet dat je alleen een bedrijf kunt opbouwen met enthousiaste klanten. Stop daarom met verkopen, en ga adviseren.

Tijdens de verkooptraining Moeiteloos verkopen leer je:

 • Hoe je met iedere potentiële klant een klik krijgt.
 • Hoe je ‘uit je hoofd kunt blijven’ tijdens gesprekken.
 • Hoe je iedere kennismaking gebruikt als verkoopmoment.
 • Hoe je effectief je klant beïnvloedt met de juiste intentie.
 • Een stappenplan om een effectief verkoopgesprek te voeren.
 • Op een gemakkelijke manier het gesprek af te sluiten.
 • Een laagdrempelige kennismaking om te zetten in resultaat.
 • Een eenvoudige strategie om bezwaren van je klant om te buigen naar succes.

Hoe is de training Moeiteloos verkopen opgebouwd?

De verkooptraining Moeiteloos verkopen is opgebouwd volgens het model van Karin de Galan. De training is opgebouwd uit vier blokken, waarin je eerst alle deelvaardigheden leert, en vervolgens hoe je een verkoopgesprek tot in de puntjes uitvoert.

Blok 1: Verkopen met hoofd én hart
In het eerste blok ga je aan de slag met het innerlijke spel van verkopen. Wat is je intentie om ervoor te zorgen dat deze klant met je in zee wil? Is dat gebaseerd op win-win? En welke overtuigingen heb je over verkopen? Succesvol verkopen kan alleen wanneer hoofd en hart op één lijn zitten en jij ervan overtuigd bent dat je je klant verder helpt.

Blok 2: Adviesgericht verkopen met de S.P.O.R.T.-methodiek I
In het tweede blok komen de vaardigheden aan bod die je nodig hebt om succesvol te verkopen. Je leert hoe je direct een gevoel van verbinding creëert met iemand, wat je nodig hebt om een potentiële klant positief te beïnvloeden en welke stappen je doorloopt in een succesvol verkoopgesprek.

Blok 3: Adviesgericht verkopen met de S.P.O.R.T.-methodiek II
In het derde blok ga je verder waar je de dag ervoor gestopt bent. Je oefent het verkoopgesprek vanuit drie verschillende rollen, namelijk vanuit het perspectief van de klant, de verkoper en een toeschouwer. Zo ontdek je waarom adviesgericht verkopen heel effectief is. Aan het eind van dit blok ken je niet alleen alle ins en outs van het verkoopgesprek, maar weet je ook hoe je deze kennis toepast in je eigen praktijk. Je verkoopgesprekken zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Blok 4: Afsluiten en omgaan met bezwaren
Je verkoopgesprek is moeiteloos verlopen en de klant wil met jou in zee gaan. Dat is het moment om je tarief te noemen. Dat doe je zonder blikken of blozen. Tot je verbazing zegt je klant dat dat prima is, er is alleen nog één maar … Je luistert naar de klant, stelt hem of haar twee vragen, en dan is de deal rond. Dit alles leer je in het vierde blok, waarmee je de training afsluit.


Deze training is ook onderdeel van onze opleiding ‘Fundament voor Groei’ >>

Auteur en Spreker Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep, auteur van 6 boeken over ondernemerschap en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

Volg Bart op Instagram | Link met Bart op LinkedIn

O.a. bekend van:

 

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Ja, wij garanderen meetbaar resultaat!

Wij staan 100% achter onze programma's.

Hoewel de resultaten per groeifase / bedrijf / branche verschillen, beloven we je dat je meetbaar resultaat bereikt wanneer je toepast wat we aanreiken in onze programma's.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dagarrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Moeiteloos verkopen?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.