Grip op je cijfers | Training over Financiële vrijheid en Rentmeesterschap

Wil jij ook grip krijgen op je cijfers en een plan voor financiële vrijheid?
Schrijf je dan nu in voor Grip op je cijfers.

Financiële training Grip op je cijfers
Investering
De investering voor deelname aan Grip op je cijfers is

€ 1495

excl. btw.
Aanvullende informatie
 • Twee dagen training
 • Inclusief reader en materialen
 • Inclusief arrangementskosten

Grip op je cijfers

Financieel management en administratie zijn niet de grootste hobby van de meeste ondernemers. Toch zijn een goed ingerichte administratie en inzicht in je financiën noodzakelijk om strategische keuzes te kunnen maken om je bedrijf te laten floreren. Bovendien is het belangrijk op je pad richting financiële vrijheid.

Programma Grip op je cijfers

Dag 1: Grip op je cijfers
Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Gaat het goed met je bedrijf of moet je bijsturen? Waardevolle informatie bij het maken van keuzes. Je financiën zijn daarom een belangrijk fundament van je onderneming. Toch worden veel ondernemers niet direct enthousiast van het mogen bijwerken van de boekhouding. Een gemiste kans, want met de juiste financiële informatie én grip op je cijfers wordt de boekhouding leuk. Tijdens deze eerste dag leer je wat je nodig hebt om overzicht aan te brengen én te houden. Daarnaast leer je een systeem, waarmee je financiën voor jezelf makkelijk en leuk maakt.

Dag 2: Financiële vrijheid
Financiële vrijheid: het is de droom van vele ondernemers. Kunnen doen wat je wilt en wanneer je dat wilt, terwijl er op de automatische piloot geld binnen komt. Tijdens deze tweede dag ontdek je wat het verschil is tussen ondernemers die blijven worstelen met hun financiën en ondernemers die de weg naar financiële vrijheid vinden. Je krijgt niet alleen een strategisch model aangereikt, maar wordt ook geïnspireerd om een plan te maken voor je financiële toekomst.

Tijdens de tweedaagse training ‘Grip op je cijfers’…

 • Leer je hoe je je administratie zo inricht dat je altijd overzicht houdt
 • Leer je wat het verschil is tussen denken als boekhouder en denken als ondernemer
 • Krijg je de belangrijkste financiële inzichten om strategische keuzes te maken
 • Leer je een eenvoudig systeem om financieel overzicht te houden
 • Ontdek je het belang en de essentie van rentmeesterschap
 • Ontdek je de vijf niveaus van financieel leiderschap
 • Maak je een plan voor het realiseren van financiële vrijheid

  Deze training is ook onderdeel van onze opleiding ‘Fundament voor Groei’ >>

Geert Bart van Weeghel

Geert Bart van Weeghel is oprichter en eigenaar van administratiekantoor ‘Geen-gezeur’ en ondernemers adviesorganisatie ‘UBA’. Hij is daarnaast mede-ontwikkelaar van de training Grip op je cijfers en geeft training en coaching in financieel leiderschap en cultuurverandering.

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, deze training is ook dan zeker nuttig. In essentie leer je op de eerste dag wat het verschil is tussen denken als een boekhouder en denken als een ondernemer en welke vragen je exact moet stellen om grip te krijgen op je cijfers. Tijdens de tweede dag leer je waar je op welk moment in moet investeren om richting financiële vrijheid te bewegen.
Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dagarrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Grip op je cijfers?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.