Training Online Marketing? Maak een effectieve online marketingmachine!

Wil jij ook je online marketing écht goed neerzetten?
Schrijf je dan nu in voor Effectieve online marketing.

Online Marketing Training
Investering
De investering voor deelname aan Effectieve online marketing is

€ 1495

excl. btw.
Aanvullende informatie
 • Twee dagen training
 • Opdrachten per email
 • Inclusief arrangementskosten
 • Praktisch stappenplan voor je online marketing

Effectieve online marketing

Overkomt het jou ook wel eens dat je een tijd geen of niet voldoende inkomen hebt? En dat je daar nerveus van wordt? Logisch, want een stabiele omzet is belangrijk om je bedrijf draaiend te houden. Daarom moeten klanten jou steeds opnieuw weten te vinden. Dat bereik je met een goede marketingstrategie, want die zorgt voor stabiliteit in je inkomsten. In de training Online marketing leer je in twee dagen tijd hoe je met je website en ‘online marketingmachine’ voor de lange termijn zorgt voor een stabiele omzet.

Programma Effectieve online marketing

Online marketing is het opzetten en onderhouden van een strategie die ervoor zorgt dat klanten je weten te vinden, je leren kennen en contact met je opnemen. En die hen uiteindelijk tot ambassadeurs maakt die nieuwe klanten aanbrengen. Hoe beter je hier in bent, hoe makkelijker het wordt om klanten te krijgen en je omzet te verhogen. Tijdens de training Online marketing leer je:

 • Hoe alle puzzelstukken van de online marketingmachine in elkaar passen
 • Hoe je je website effectief inricht en optimaliseert
 • De basis van SEO: inspelen op hoe zoekmachines denken
 • Landingspagina’s schrijven volgens de SPORC-methode
 • Wat de invloed van bloktijd is op je online marketing
 • De complete strategie om te bloggen
 • Hoe je een contentplan ontwikkelt
 • Hoe je je socialemediamarketing automatiseert

Hoe is de training Online marketing opgebouwd?

Als je weet waar je moet beginnen, is een succesvolle marketingstrategie opzetten niet moeilijk. En met meer dan 10 jaar ervaring als succesvol (online) ondernemer weet ik precies waar je moet beginnen, welke valkuilen je tegenkomt en hoe je die kunt omzeilen. Wij helpen je om online marketing uitdagend, inspirerend en makkelijk te maken.

Deze tweedaagse training is opgebouwd uit vier blokken. De trainingszaal is in ‘cabaretopstelling’ gezet. Dat houdt in dat je met drie andere ondernemers aan een tafel zit, en we actief met elkaar aan de slag gaan met marketing. Het aantal deelnemers is niet te groot, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke vragen.

Blok 1: Het fundament van online marketing
In het eerste blok leer je wat de fundamenten zijn van succesvolle online marketing. Je krijgt een compleet overzicht van hoe online marketing werkt en wat het verschil is tussen een succesvolle en minder succesvolle marketingstrategie. Ook leer je wat het verschil in online strategie is als je je richt op bedrijven of op consumenten.

Blok 2: Winnen met je website
Hoe richt jij je website zo in dat je meer aanvragen krijgt? Hoe kom je hoger in Google? Wat is SEO (search engine optimization) en hoe maak je je teksten vindbaar? Wat zet je wel en niet op je website? Dat is wat je leert in dit tweede blok. Je krijgt een compleet strategisch plan voor het inrichten van je website. Bovendien gaan we aan de slag met het schrijven van de juiste webteksten.

Blok 3: Een effectieve contentstrategie
Op de tweede dag richten we ons eerst op contentmarketing. Contentmarketing is een van de goedkoopste en effectiefste manieren om online gevonden te worden. Bloggen is een vorm van contentmarketing. Bloggen is gratis, makkelijk te doen en je kunt er op ieder moment mee beginnen. In dit derde blok leer je in een masterclass Zakelijk bloggen alle ins en outs van een blog als onderdeel van je online marketingstrategie. Je leert hoe je een blog schrijft, hoe bloggen je helpt om meer klanten te krijgen en hoe je een strategisch blogplan maakt.

Blok 4: Sociale media als onderdeel van je online marketingstrategie
In het vierde en laatste blok leer je hoe sociale media een onderdeel kunnen zijn van je online marketingstrategie, als start van je sales funnel. Je leert sociale media gericht in te zetten om je strategie te versterken, en ook hoe je het jezelf daarbij makkelijk maakt met een (automatische) planning voor een bepaalde periode.


Deze training is ook onderdeel van onze opleiding ‘Fundament voor Groei’ >>

Auteur en Spreker Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep, auteur van 6 boeken over ondernemerschap en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

Volg Bart op Instagram | Link met Bart op LinkedIn

O.a. bekend van:

 

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Ja, wij garanderen meetbaar resultaat!

Wij staan 100% achter onze programma's.

Hoewel de resultaten per groeifase / bedrijf / branche verschillen, beloven we je dat je meetbaar resultaat bereikt wanneer je toepast wat we aanreiken in onze programma's.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, je kunt op eigen gelegenheid op de locatie zelf of op een locatie in de buurt overnachten. Een overnachting is niet inbegrepen bij de training. Dag-arrangementskosten (lunch, koffie/thee/frisdrank/snacks) wel.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Effectieve online marketing?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.