Doorbraak naar succes - Zakelijk Succes Academie

Ben jij klaar voor jouw Doorbraak naar Succes?
Schrijf je dan nu in voor dit inspirerende en interactieve seminar.

Aanvullende informatie
  • Persoonlijk leiderschap voor ondernemers
  • Inclusief arrangementskosten t.w.v. € 179
  • Inclusief 8 audioprogramma's t.w.v. € 159

Doorbraak naar succes

Doorbreek je glazen wand. Stap in je grootsheid.
Als ondernemer heb je grote dromen. Toch lukt het veel ondernemers niet om die dromen te realiseren. Door twijfel, angst of onzekerheid zetten ze niet de stappen die ze kunnen zetten. Of ze blijven maar door buffelen met een te volle agenda. Het gevolg van deze zelfsabotage is dat groei en geluk uitblijven.

Succes is 80% psychologie en maar 20% strategie. Tijdens het seminar ‘Doorbraak naar succes’ gaan we in twee dagen tijd een effectief proces door om een doorbraak te maken naar resultaat. Je neemt afscheid van twijfels en zet een stap richting overgave.

Sleutel voor groei: persoonlijk leiderschap
Ondernemerschap is een vak op zich. Een uitdagend vak. Als ondernemer moet je namelijk een van de lastigste mensen aansturen die er zijn: jijzelf. Je omgeving heeft hoge verwachtingen van je, en tegelijk moet je een balans zien te vinden tussen werk en privé. En dan balanceer je ook nog eens tussen het realiseren van dromen en ambities en het tegelijk dicht bij jezelf willen blijven. Je kunt daarom niet om persoonlijk leiderschap heen. Dat is de sleutel tot succes voor jezelf en je bedrijf. Je kunt pas leiding geven aan je bedrijf, als je leiding kunt geven aan jezelf.

Doorbraak naar succes | Breakthrough seminar
Tijdens het inspirerende seminar ‘Doorbraak naar Succes’ krijg je inzicht in je gedrag en hoe dat zich heeft ontwikkeld. Je leert beperkende overtuigingen en gedragspatronen te herkennen en te doorbreken, en je dromen om te zetten in plannen. In twee dagen tijd maak je een persoonlijk plan om je dromen te realiseren en doorbreek je de beperkende overuigingen die je tegen houden.

Tijdens Doorbraak naar Succes ontdek je…

  • Hoe je je dromen vertaalt in doelen en acties
  • Welke overtuigingen je beperken en welke je versterken
  • Hoe je uitstelgedrag doorbreekt
  • Hoe je 10x zo productief kunt zijn als nu
  • Hoe je vanuit vertrouwen en overgave leert ondernemen
  • Hoe je patronen doorbreekt

Deze training is ook onderdeel van onze opleiding ‘Fundament voor Groei’ >>

Spreker en inspirator Bart van den Belt

Dit seminar wordt begeleid door Bart van den Belt. Bart is auteur van diverse boeken over ondernemerschap en veelgevraagd spreker. Inmiddels onderneemt hij bijna 20 jaar en heeft Bart diverse concepten en bedrijven opgezet en verkocht. Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en je kunt hem kennen van zijn columns op RTL Z of de Zakelijk Leiderschap Podcast.

O.a. bekend van:

 

 

Inclusief 8 audioprogramma’s t.w.v. € 159

Bij je deelname aan dit tweedaagse seminar zijn alle audioprogramma’s van Bart inbegrepen.

Al onze trainingen zijn zo praktisch en toepasbaar als mogelijk. Naast een stuk theoretische onderbouwing ga je dus vooral aan de slag met de inhoud. Trainingen zijn op HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat je zelfstandig aan het werk gaat met de inhoud.
Deze tweedaagse training heeft een effectieve studiebelasting van 12 uur. Na afloop worden er een of meer optionele opdrachten toegestuurd; hiermee ben je maximaal 4 uur aan de slag.
Onze klanten geven ons een 9,4

Reden 1
In 2017 hebben we door het CEDEO een uitgebreid onafhankelijk klantenonderzoek laten uitvoeren. Daarin gaven 30 willekeurige klanten ons gemiddeld een 9,4 qua klanttevredenheid.

Reden 2
Wij leven wat we zeggen. Wij zijn zelf ondernemers en weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt.

Reden 3
We hebben een effectieve en in de praktijk bewezen groeimethodiek . Vanuit deze methodiek helpen we ondernemers hun gewenste resultaten te bereiken.
Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Ja, je kunt je direct inschrijven

Dit doe je door de juiste datum te selecteren en te klikken op 'Inschrijven'.

Wil je eerst vrijblijvend advies ontvangen?
Vraag dan een adviesgesprek aan.
Ja, dat kan

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.
Ja, we denken graag met je mee

Investeren in jezelf is noodzakelijk om te groeien met je bedrijf. Als liquiditeit een uitdaging is, maar de groeipotentie is aanwezig denken we graag met je mee hoe we je deelname haalbaar kunnen maken.
Ja, dat kan.

Selecteer bij betaalopties 'op factuur' of neem eerst vrijblijvend contact op ons op.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Doorbraak naar succes?
We adviseren je met plezier.

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 030-2001020.