Outplacement traject richting ondernemerschap

Gedwongen ontslag is nooit leuk. Door een reorganisatie, arbeidsconflict of burn-out kan het zijn dat je als medewerker thuis komt te zitten. Wanneer je langer dan twee jaar een contract hebt gehad zijn werkgevers zijn je in deze situaties verplicht om je te helpen te heroriënteren op de arbeidsmarkt. Voor steeds meer medewerkers is dit hét moment om hun droom om zelfstandig ondernemer te worden te realiseren.

Waar bestaat een outplacementtraject uit?
De Zakelijk Succes Academie is een opleidingsinstituut die ondernemers helpt om hun bedrijf succesvol op te starten en te laten groeien. Onze opleidingsadviseurs, trainers en ondernemerscoaches hebben veel ervaring met startende ondernemers. Bij ieder traject dat je bij ons volg, of dat nu coaching of training is, gaan we een degelijk proces met je aan waarbij we op meerdere gebieden aan de slag gaan. Tijdens onze trajecten voor startende ondernemers komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

– Zelfvertrouwen krijgen als ondernemer
– Je talenten en vaardigheden in kaart brengen
– Competenties aanleren die nodig zijn voor goed ondernemerschap
– Je propositie voor je bedrijf helder krijgen
– Commerciële vaardigheden ontwikkelen

Hoe lang duurt het als ik een opleiding inzet als outplacementtraject?
Dat is geheel afhankelijk van de opleiding die je kiest. Wanneer je advies hierover wilt hebben adviseren we je om contact met ons op te nemen.

Baangarantie als ondernemer: een ondernemersopleiding als outplacementtraject helpt

Outplacementtraject inkopen bij de Zakelijk Succes Academie
Er zijn vele werkgevers die hun medewerkers laten opleiden door de Zakelijk Succes Academie. We zijn een gedegen opleidingsinstituut die in vrijwel alle gevallen door het UWV wordt goedgekeurd als outplacement traject. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze opleidingen of neem vrijblijvend contact op. Eén van onze opleidingsadviseurs bellen je dan zo snel mogelijk terug.