Iedereen kan creëren

Iedereen kan zijn of haar toekomst creëren, je moet er alleen wel in geloven! Ook jij kan je toekomst creëren. Maar dan moet je er wel voor durven gaan. Geef jezelf over en doe het voor de volle 100%. Dat begint al met een juiste mindset.

Zeg bijvoorbeeld eens hardop tegen jezelf: Ik kan creëren. Ja, gewoon doen, niet bang zijn.

En? Heb je het gezegd? Heb je het gemompeld, of op een vlakke toon gezegd? Hoe kwam dat over? Niet echt geloofwaardig denk ik. Waarom niet? Waarschijnlijk omdat je er zelf nog niet in gelooft. Zeg het nu nog eens tegen jezelf, maar ga eerst rechtop zitten of staan en roep vol overgave:

Ik kan creëren!!

Dat voelt een stuk beter! Merk je het verschil? De kans is groot dat je jezelf vrolijker voelt dan de eerste keer dat je het zei. En dat komt omdat je er meer in gelooft!

2 keer creëren

Eigenlijk creëer je twee keer. Een keer in je gedachten wanneer je voor jezelf een beeld vormt van de toekomst die jij wilt creëren en een keer als je daadwerkelijk aan de slag gaat om je doel ook te bereiken. Want als je de toekomst niet eerst in gedachten creëert heb je geen duidelijk doel voor ogen. Je weet niet precies waar je naartoe wilt werken. Zorg dus dat je start met een goede visie, om vervolgens ook daadwerkelijk je gewenste toekomst te bereiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *