Deelnemers over de Zakelijk Succes Academy

Bart ik kan nog steeds niet geloven wat mij is overkomen in één jaar tijd. De begroting van 2014 heb ik ruimschoots gehaald, en diezelfde omzet van het hele afgelopen jaar had ik na de tweede week in januari 2015 ook al behaald. Gewoon ongelofelijk!

Harrie HunnekensHunnekens Interieur ontwerp en realisatie

“Ik dacht in het begin van de training om even mijn kennis op te frissen, maar jij hebt mij laten zien en ervaren dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om je bedrijf meer focus, meer zichtbaarheid en meer resultaat te geven.”

Mark HijmansConsultant - Management Coach – Trainer

Ik heb mijn bedrijf opnieuw uitgevonden. Nu klopt het wel met wie ik ben. Dank je wel!

Sylvie vd MeerendonkAuteur en loopbaancoach

De training helpt mij niet alleen aan zeer praktische, behapbare inzichten, het inspireert ook dusdanig dat mijn bedrijf met sprongen vooruit kan!

Gerard DrostInspirationLab

De training over de strategie voor je online marketing heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Gidi HeynensBureau Schitterend

Dankzij deelname aan de Zakelijk Succes Academy krijg ik nu wekelijks aanvragen. Mijn bedrijf is zo gegroeid dat ik inmiddels het voormalige trainingsbureau van Bart heb overgenomen!

Susan Amoraal Eigenaar ZakelijkeWorkshops

De investering heb ik binnen een half jaar terug verdiend en mijn omzet is absoluut toegenomen. In dit eerste half jaar heb ik even veel omzet gemaakt als in het hele vorige jaar!

Dinga van DrielDrielink Coaching

Jeej, Bart. Wat heb ik veel geleerd en veel energie gekregen van de bijeenkomsten. Door het volgen van dit traject  heb ik praktische handvatten en veel inspiratie gekregen om mijn onlangs gestarte onderneming echt goed in de steigers te zetten. Mijn doelstellingen zijn bereikt en overtroffen.

Nadine de MooijZorg voor leren

Ongelofelijk hoe veel invloed online marketing heeft. Ik heb nu al meer aanvragen als in heel 2014 via mijn website. En we zijn nog maar net begonnen met het vullen en tunen van de site.

Harry VelthovenObsafe Beveiliging

De Zakelijk Succes Academy is voor mij hét opleidingscentrum voor ondernemers. Of je nu al jaren ondernemer bent en niet weet hoe je kunt groeien of dat je een net gestarte ondernemer bent, die alles nog moet uitvinden en opzetten. Het maakt echt niet uit, de seminars, trainingen en programma’s zijn op jou afgestemd en je kunt er veel kennis vergaren. Alles wat je hoort op zo’n dag heeft ergens in je onderneming toegevoegde waarde. Of het nu is bij de opbouw van je website, je inrichting van online marketing of de strategie om te groeien.

Jeroen GroeneveltService2Provide

Ik heb gigantisch veel aan de Zakelijk Succes Academy gehad. Mijn bedrijf Sollicipuur staat goed op de kaart en vertoont een mooie groei.
Als startend ondernemer zag ik regelmatig aanbiedingen langs komen van ondernemerscoaches. Vaak met filmpjes of foto’s waarin extatische deelnemers figureerden. Niets voor mij. De reserves die ik, voorafgaand aan het eerste seminar eind 2015, had verdwenen razendsnel. Enthousiast en vol vertrouwen startte ik in 2016 in de Zakelijk Succes Academy.
De trainingen zijn heel praktisch en zitten ook leuk, afwisselend in elkaar. Het toepassen van al het geleerde moet je zelf doen. Geweldig dat de ZSA dan stimuleert om in een groepje deelnemers elkaar hierin te helpen en te stimuleren.

Ronald KloensSollicipuur

Deelname aan de opleidingen van de Zakelijk Succes Academy was de investering meer dan waard. Ik heb mijn bedrijf Coach Ellen duidelijker neergezet. Nieuw logo en huisstijl, nieuw kantoor, meer cliënten. Ebook, werkblad en werkvormen ontwikkeld in samenwerking met Sanne. Ben bewust geworden van mijn toegevoegde waarde als coach. Meer zichtbaar zijn. En dan heb ik het nog niet gehad over leiderschap, email-marketing, het bouwen van mijn website. Maar ook, hele leuke mensen ontmoeten en nieuwe vrienden erbij gekregen. En nog veel en veel meer.

Ellen PereiraCoach Ellenhttp://www.coachellen.nl

Ik ben van beroep muziekdocent en goed in mijn vak, maar een eigen lespraktijk opstarten vanaf de grond is een ander verhaal. Ondernemen is een vak apart! Om daar meer over te weten te komen ben ik bij de Zakelijk Succes Academy trainingen gaan volgen. Het is de investering zeker waard geweest! Ik heb enorm veel geleerd en door het geleerde toe te passen is mijn omzet flink gestegen. Ook de contacten met de andere cursisten/ondernemers vind ik heel waardevol en inspirerend. De trainingen zijn goed doordacht en gewoon leuk om te volgen en je krijgt veel informatie mee waar je zelf mee aan de slag kan. Nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zo kon groeien!

Anita DelfosMuziekstudio Legato

In januari 2016 ben ik door een vriend meegevraagd naar het Zakelijk Succes Seminar. Op deze dag heb ik de beste beslissing in jaren genomen….ik heb me ingeschreven voor de Zakelijk Succes Academy. De ZSA heeft me enorm geholpen mijn bedrijf naar een hoger level te tillen. De opbouw in de trainingen, vanaf wie jezelf bent en waar je naar toe wilt, tot en met het daadwerkelijke verkoopgesprek is erg compleet. Neem daarbij het enthousiasme en mede daardoor de inspiratie die ze in de training weten te leggen en je hebt een compleet pakket om mee aan de slag te gaan. Ik wist niet dat het zo leuk was om daadwerkelijk stappen te zetten en resultaat te boeken.

Marius VerhoefVerhoef Dakramen

De Zakelijk Succes Academy heeft me veel noodzakelijke kennis gegeven om mijn bedrijfsvoering te professionaliseren. Ze hebben het vermogen zakelijk duidelijk en toepasbaar te presenteren, en met enthousiasme alle belangrijke punten met elkaar te verbinden. Het is een bundeling van waardevolle inzichten, praktische tips en veel bezieling: een aanrader voor iedereen die in zichzelf en zijn bedrijf wil investeren!

Richard de LethOersterk.nu

Ben je op zoek naar een duidelijke online profilering voor jezelf of voor je bedrijf, dan is een opleiding bij de Zakelijke Succes Academy een aanrader. Bart van den Belt neemt je op zeer deskundige en plezierige wijze mee in het hele proces van online marketing en succesvol ondernemen. Vanuit diverse hoeken wordt het ondernemerschap belicht. Door deel te nemen krijg je een geheel nieuw netwerk en ben je uiteindelijk in staat om resultaten te bereiken. Het mooie van de zakelijke Succes Academy is dat het team op vele vlakken de expertise in huis heeft om jou als ondernemer optimaal te kunnen bedienen, om zichtbaar, vindbaar, maar bovenal succesvol te zijn!

Pieter Koevoetsloopbaancoach

In 2016 heb ik Bart van den Belt en zijn team van de Zakelijk Succes Academy ontmoet tijdens zijn “Lanceer je bedrijf”-Seminar. De manier waarop Bart zijn publiek benadert, enthousiast maakt, motiveert en begeleidt is fenomenaal.

Met veel energie, humor en af en toe wat zelfspot kom je dicht bij zijn wereld van ondernemen en leer je veel praktijkzaken. Een dag met Bart en Joël op de Zakelijk Succes Academy geeft je bedrijf een enorme zet voorwaarts! Lessen worden direct in de praktijk gebracht of zijn meteen toepasbaar. Je krijgt focus, leert systemen inrichten, leert hoe je klanten helpt een keus te maken (of te wel verkopen J) en online marketing. Allemaal zaken waar ik tot dan toe niet veel van wist.

Ook leer je in de praktijk hoe je heel erg dicht komt bij jouw eigen basis van ondernemen. Hoofd en hart in 1 lijn! De manier waarop je dat leert is erg bijzonder.

Kortom: Bart en zijn team voegen echt waarde toe!

In tegenstelling tot wat ik vaak bij andere trainers zie, is de begeleiding en nazorg van Bart en zijn team uitstekend! Tijdens de sessies op de ZSA werk je echt aan je eigen bedrijf! Dank jullie wel voor alle goede en praktische lessen!

Ies BiekartVisual Increase

De Zakelijk Succes Academy in één woord: energie! Ik heb ontzettend genoten, het is een cadeau aan jezelf. Het heeft mij doen beseffen dat ik zakelijk veel dingen intuïtief goed doe. Bart is een meester in de dingen eenvoudig maken. Zo fijn!

Roosmarijn HaringTeamcoach

De werkboeken en handleidingen van de Zakelijk Succes Academy zijn zo schematisch van opzet dat ik thuis de stappen één voor één in de praktijk kon zetten. Doordat ik mijn eigen tempo kon bepalen en pas verder hoefde te gaan nadat een stap was begrepen, kwam ik niet onder druk te staan. Zo ervaarde ik het gehele traject als een verrijking. Door de manier waarop de werkboeken zijn samengesteld, kan ik ook nu ik het opleidingstraject heb beëindigd, thuis de stappen herhalen en in nieuwe situaties weer toepassen.

Ik vind de Zakelijk Succes Academy een aanrader voor die ondernemer die zijn onderneming naar een volgend level wil brengen. Zonder deze trainingen zou ik zeker niet zijn waar ik nu ben en door een blijvend contact met hen zal ik de komende jaren zeer zeker meer leren en nog meer voldoening gaan halen uit mijn onderneming.

Peter van AstenOntwikkelJezelf.nu

Deelname aan de opleidingen van de Zakelijk Succes Academy was de investering meer dan waard. Door deze opleiding kon ik meer focussen op waar mijn kracht ligt en dit duidelijker naar buiten brengen. Meestal weet je wel je toegevoegde waarde, alleen hoe wordt je meer zichtbaar? Deze opleiding helpt je op een gestructureerde manier alle punten van ondernemerschap helder te krijgen. Het blijft natuurlijk je eigen verantwoording om dit allemaal neer te zetten. De opleiding zet het zo neer dat je het ook stapsgewijs kan doen. Het mooie is dat Zakelijk Succes zich blijft ontwikkelen en zelfs een ondernemers forum heeft opgezet, waar ondernemers elkaar kunnen vinden en helpen. Je krijgt er dus een heel netwerk bij. Op dit moment ben ik nog druk bezig om mijn onderneming zichtbaarder te krijgen en zie nu al resultaat in aanvragen. Ik kan iedere ondernemer die wil groeien deze opleiding aanraden.

Marco MoriaMoriacoaching

De training heeft een mooie logische opbouw. Je krijgt zeer veel nuttige informatie. Is vooral gericht op het in praktijk brengen van ‘zakelijk succesvol ondernemer worden’. Dat is het onderscheidende ervan. Snel schakelen wordt gestimuleerd net zoals stapsgewijs je strategie uitrollen. De trainer heeft zeer veel kennis van zaken. Zijn kennis en ervaring brengt hij op een flexibele en energieke manier over aan de deelnemers. –

Karin Vervoort

De training heeft bijgedragen aan mijn ondernemersproces doordat ik mijn gedachten heb kunnen ordenen dankzij eye openers, confrontatie en veel praktische informatie.

Heidi KamermanTrainsmart

Effectief stappenplan voor het helder overbrengen van mijn toegevoegde waarde als ondernemer om onderscheid te kunnen maken. 

Jennifer Hoogland-Alwart

De training helpt je creatieve geest om te focussen, te kiezen. Van droom, naar heldere stappen. Erg fijn voor creatieve denkers en ondernemende duizendpoten.

Berend OosterhuisBokscoaching

Je leert hoe je je bedrijf profileert op een duidelijke manier waarbij je eigen normen en waarden duidelijk in terug komen. Behalve dat je de training direct kunt toepassen, wordt deze ook op een leuke, soms humoristische manier gegeven.

Ineke DonFlexchair

Energiek, verhelderend en doeltreffend hoe ik ontdekte welke kant ik met mijn onderneming uit wil!

Colette CosijnMediator

Na de zeer intensieve training ‘Moeiteloos Verkopen’ heb ik de lessen de week erop direct in de praktijk gebracht. Tot mijn eigen verbazing liep het gesprek met de potentiële klant van een leien dakje! Het was natuurlijk een voordeel dat deze klant mij belde met de vraag of ik kon helpen, maar een drempel voor mij was het noemen van de prijs. Nadat de Situatie helder was, de Pijn duidelijk was en ook de Impact bij de klant op het netvlies was ingebrand, pakte ik meteen door met te vragen wat er Nodig was om die pijn te verhelpen. Het antwoord was duidelijk: “Wil je me helpen, want alleen kan ik het niet?”

Als vanzelf rolde de testafsluiting eruit.

“Maar natuurlijk, alleen doe ik dat niet (meer) gratis. Ik ga het volgende samen met jou doen en daar reken ik dit bedrag voor. Wat vind je daar van?”

“Nou dat klinkt geweldig!”

“OK, wanneer wil je beginnen? Deze week of volgende week?”

Eh…..Zou het deze week al kunnen?”

“Ja dat kan,…. dan spreken we vrijdag af om 09.30 en gaan we aan de slag. Ik stuur je nog een offerte om te bevestigen. Akkoord?”

“Ja prima, ik kijk er naar uit!” “Ik ook! Ik zie je vrijdag!”

Had na dit gesprek een euforisch gevoel en heb het echt gevierd! Wat een succes met de lessen van deze training.

Die vrijdag zat ik bij de klant aan tafel en waren we aan de slag. En ook dat is prima verlopen. Moeiteloos Verkopen….Het werkt echt!

Ies BierkartSparringpartner voor ondernemers

Duidelijk en stapsgewijs opgebouwd met een concreet stappenplan, ontspannen sfeer, mooie combi van luisteren en doen. Lekker op tijd beginnen, goede lunch, prima rollenspellen en ruimte voor eigen invulling.

Michaëla WierdsmaI love life

Zeer waardevolle en praktische training, waarbij alle aspecten van ‘verkopen’ worden belicht. Met voldoende ruimte om te oefenen. – 

Pascal de TheijeFloo

Heerlijk verfrissend en praktisch toepasbaar. Heb een hele andere associatie gekregen met verkopen. Ik ben erg enthousiast over de training.

Bianca ProceePeople2Move

Praktisch en vol eye-openers. Vooral de oefeningen in drietallen vond ik supergoed. Ik merk op zoveel gebieden in mijn leven de impact van deze training. Nu al. Deze training gaat over jezelf en anderen het beste gunnen.

Astrid MensinkMensink Tekstfabriek

In deze theoretisch goed onderbouwde training leer je praktisch toepasbare technieken. Verkopen wordt door deze training ongecompliceerd en bovenal moeiteloos.

Tom Visser

Deze twee dagen gaan mijn leven op een positieve manier veranderen. Ik ben al begonnen om deze manier van denken over te brengen op de mensen waar ik dagelijks mee werk.

Peter de Moor

Een zeer praktische training online marketing met een goede mix tussen techniek en de praktijk. Ook het: “wat”, “waarom” en “hoe” zijn duidelijk en laagdrempelig aan de orde gekomen.

Hermen van DrielAmazing home

In deze training wordt gebracht wat niemand je verteld. 

Dirk-Jan RebelRebel opleiding en advies

In zeer korte tijd wordt je wegwijs gemaakt in online marketing, waarbij je een aantal elementen direct toepast op de inrichting van je eigen website en social media. Met de handleiding als leidraad kun je die online marketing verder zelf na de 2-daagse inrichten. Kortom: Goede theorie, Praktische invulling en meteen toepasbaar op je eigen bedrijf!

Ies BierkartVisual Increase

Ik heb door deze training concrete handvatten gekregen om met online marketing aan de slag te gaan. Het voelt als een stevig fundament. Intensief, interessant en uitdagend.

Paula van ’t SpijkerVision4Movement

De training zet je op scherp, focussed op wat er nodig is om je doel te kunnen bereiken. De opbouw van de training leid je automatisch naar je doel.

Joke BruggenkampFlonker

De opzet van deze training is dynamisch, het geleerde is interessant en je verwerkt direct de informatie tot eerste concrete stappen. Een interessante en praktische training waardoor ik stappen stappen kan nemen in de professionalisering vanonze online marketing.

Henriëtte van DortHamewith